• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

14:04

Šta se dešava? Novak zabrinuo navijače tokom treninga!

profimedia

Novak Đoković

Šta se dešava? Novak zabrinuo navijače tokom treninga!

Podeli vest

Novak Đoković je osvojio Sinsinati i ekspresno se preselio u Njujurk, gde u nedelju počinje Ju-Es open, poslednji grend slem u sezoni.

Drugi teniser sveta je već u sredu odradio pri trening i malo zabrinuo navijače. Nole je trenirao na stadionu "Artur Eš", pred velikim brojem fanova, koji su ga dočekali ovacijama i aplauzima.

Nije naš as skidao osmeh sa lica, čak je i imitao Mariju Šarapovu i Nika Kirjosa, ali je u jednom momenut malo zabrinuo navijače. 

Čini se da je naš teniser imao manji problem sa desnom rukom, pa je reagovao i Klaudio Cimalja, fizioterapeut srpskog tenisera.  Morao da mu prvo namaže neku tečnosti na zglob, a potom i da ga izmasira. Najverovatnije nije ništa ozbiljno, jer je drugi teniser sveta bez problema odradio trening. Da je bilo nešto alarmantno sigurno ne bi rizikovao, s obzirom na to da u ponedeljak počinje takmičenje. 

Foto: profimedia

 

 

 

 

Foto: profimedia

 

 

Foto: profimedia

 

 

Srpski as je u Njujorku osvojio tri trofeja, poslednji 2018. godine. Sada stiže u sjajnoj formi, ove godine je već osvojio dva grend slema: Australija open i Rolan Garos. Ako trijumfuje u Njujorku biće to njegov 24. grend slem, pa bi dodatno pobegao Rafaelu Nadalu koji ima 22.

Ovogodišnji nagradni fond turnira u Njujorku iznosiće 65 miliona dolara. Pobednici u singlu u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiće po tri miliona dolara, što je 15 odsto više u odnosu na prošlu godinu. Ovo je najveća nagrada obezbeđena pobednicima na ovogodišnjim grend slem takmičenja. Žreb je u četvrtak u 18 časova. Organizatori Ju-Es opena podigli su prašinu i pre nego što je takmičenje počelo, pošto su odlučili da se žreb održi tajno, odnosno neće biti prenošen ni putem lajvstrima, televizije, zvaničnog sajta, čak ni putem društvenih mreža.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12