• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2023

10:26

Novak iskren do koske: Nije bilo besa, ali sam bio tužan!

EPA

Novak Đoković

Novak iskren do koske: Nije bilo besa, ali sam bio tužan!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otvorio je dušu pred nastup na US Openu, a bez dlake na jeziku je govorio kako se oseća nakon povratka u SAD.

Novinari su bili znatiženji i utrkivali su se ko će se pre obratiti srpskom asu, jer Novak Đoković na US Openu nije igrao meč još od finala 2021. godine protiv Danila Medvedeva.

Jedno od pitanja je glasilo da li je kod Srbina postojala neka vrsta dugotrajnog besa ili razočaranja jer je trebalo da bude ovde prošle godine.

-  Ne, nije bilo nikakvog besa. Tokom prošlogodišnjeg US Opena osećao sam da je prava šteta što nisam tamo. Osećao sam se tužno što nisam mogao da učestvujem. Ali ova godina je ova godina... Ne razmišljam o tome što se dešavalo prošle ili nekoliko poslednjih godina. Samo se fokusiram na predstojeći turnir.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Takođe, Novak Đoković je istakao da se ponaša kao da mu je ovo "poslednji grend slem". Priznaje da ne zna koliko će još dugo igrati, niti ima završetak karijere na umu.

- Iskreno, svaki grend slem na kome učestvujem je zlatna prilika za mene da ispišem još neke stranice istorije. Naravno, to mi je veoma značajno. Ne bih rekao da to što nisam igrao ovde dve godine nešto dodaje, osećaj je potpuno isti. Uvek su od mene visoka očekivanja, tu je uzbuđenje i ambicija da osvojim titulu. To je tako svake godine kada se ovde pojavim - naglasio je Nole koji u fokusu naravno ima četvrti US Open.

Novak Đoković će turnir početi u ponedeljak (ne pre 01:00), a žreb mu je bio naklonjen. Startuje protiv Aleksandera Mulera iz Francuske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija