• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2023

07:48

Novak ponovo zagrmeo na sebe: Imao sam dobar razgovor u ogledalu!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak ponovo zagrmeo na sebe: Imao sam dobar razgovor u ogledalu!

Podeli vest

Pokušao sam da se nateram i podignem, poručio je Novak Đoković.

Režirali su Novak Đoković i Laslo Đere navijačima na stadionu "Artur Eš" veče za pamćenje. Dvojica srpskih tenisera vodili su ljutu borbu za plasman u četvrto kolo Ju-Es opena, a nakon pet setova i bezmalo četiri sata igre najbolji svih vremena uspeo da pobedi. 

Nije mogao Đoković da obuzda svoje emocije nakon pobede, a onda se obratio navijačima na stadionu kao i svima koji su ovaj meč pratili na malim ekranima. 

- Neverovatno, skoro je dva sata ujutro, a toliko je ljudi ostalo da prati meč. Podržavali ste nas obojicu, nadam se da ste uživali. Ja nisam u prva dva seta, ovo je jedan od najtežih mečeva koje sam igrao u poslednjih nekoliko godina - rekao je Novak Đoković nakon pobede. 

Srpski teniser je u pauzi između drugog i trećeg seta otišao u svlačionicu, a potom imao još jedan razgovor sam sa sobom u ogledalu. 

- Ponovo sam razgovarao sam sa sobom u ogledalu, rekao sam šta treba da uradim da preokrenem. Pokušao sam da se nateram, da se podignem, dešavalo mi se to i nekoliko puta u karijeri. Ovoga puta sam uspeo - dodao je srpski teniser. 

Foto: Tanjug/AP

 

Igra Lasla Đerea značajno je opala u trećem i četvrtom setu, primetio je to i Novak Đoković, ali ističe da umor nije bio uzrok budući da je momak iz Sente u petom pokazao "zube". 

- Ako je Laslo bio umoran, to nije pokazivao. Igrao je dobro u petom setu, bolje nego u trećem i četvrtom. Bio je tu, disao mi je za vratom, igrao jako dobro. U ovakvim uslovima loptica loptica pada, teži su uslovi za igru, bilo mi je teško da pronađem pravo rešenje. Ništa nije funkcionisalo, ali sam se u trećem setu podigrao. Hvala svima koji su me bodrili. Zaigrao sam agresivnije, njegov nivo pao je u odnosu na prva dva seta - objasnio je Đoković. 

Naredni rival srpskom teniseru biće Borna Gojo koji je ranije noćas savladao Jirija Veselog sa 3:0 i tako režirao još jedno iznenađenje u Njujorku. Ipak, Novak nije želeo previše pažnje da poklanja hrvatskom teniseru već je istakao da se fokusira na oporavak. 

- Jedino želim da se opustim, legnem i spavam - podvukao je Novak Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija