• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2023

19:05

KRAJ: Novak u polufinalu Ju-Es open!

EPA

Novak Đoković

KRAJ: Novak u polufinalu Ju-Es open!

Podeli vest

Uživo pratite dešavanja sa meča Novaka Đokovića i Tejlora Frica.

Vratio se Novak Đoković na prvo mesto ATP liste pobedom u prvom kolu Ju-Es opena. Ipak, nije se srpski teniser zadovoljio ispunjenjem samo jednog od dva zacrtana cilja pošto je drugi trofej u Njujorku. Na tom putu već je eliminisao tri prepreke, a četvrta mu predstoji danas - Tejlor Firc. 

Američki teniser biće rival Novaka Đokovića u četvrtfinalu Ju-Es opena. Njih dvojica su se sastali pre samo nekoliko nedelja na turniru u Sinsinatiju i tada je srpski teniser upisao svoju sedmi pobedu protiv Frica iz isto toliko mečeva. 

Novak Đoković - Tejlor Fric  3:0  (6:1, 6:4, 6:4)

UŽIVO:

Treći ste:

6:4 - Novak u polufinalu Ju-Es open! 

5:4 - Novi brejk za Đokovića! Sada srpski teniser servira za pobedu!

4:4 - Ekspresno se Tejlor Fric vraća u meč... Biće drame u trećem setu! 

4:3 - BREJK! Bravo, majstore! Novak oduzima servis Fricu i sada mu je put u polufinale Ju-Es opena otvoren. 

3:3 - Imao je Fric dve brejk lopte, ali bez uspeha! Uspeva Đoković da ih sačuva i odbrani svoj servis, nastavlja se borba u trećem setu. 

Foto: Tanjug/AP

 

2:2 - Surovo Đoković rešava svoj servis gem, nije Tejlor Fric imao nikakve šanse. 

1:2 - Zapretio je Đoković, ali bez uspeha, Fric uzima još jedan svoj servis gem. 

1:1 - Siguran početak obojice tenisera, razmena gemova za otvaranje trećeg seta.  

Drugi set:

6:4 - Novak osvaja i drugi set! Sada je na korak od plasmana u polufinale Ju-Es opena...

5:4 - Preživeo je Tejlor Fric svoj servis gem, ali sada sleži teži posao pošto će na servisu biti Novak. 

5:3 - Još jedna razmena gemova koja je Novaka dodatno približila osvajanju drugog seta. Tejlor Fric će sada servirati kako bi opstao u setu. 

4:2 - Imao je Novak šansu da dođe do još jednog brejka, nije uspeo, ali je potom bio izuzetno siguran na svom servisu. 

3:1 - Maratonski četvrti gem, Novak uspeva da ga dobije iako je Tejlor Fric imao nekoliko brejk-lopti! 

2:1 - Kratko je trajala radost Tejlora Frica, Novak odmah poravnava rezultat, a onda dolazi do brejka i u drugom setu!

Foto: Tanjug/AP

 

0:1 - Raspucao se sad Tejlor Fric, imao je tri vinera i ekspresno je stigao do gema.  

Prvi set: 

6:1 - Imao je Novak dve set lopte, prvu nije iskoristio svojom greškom, ali kod druge je odservirao as i došao do seta

5:1 - Novi brejk  Novaka Đokovića

4:1 - Brilijantan gem za Đokovića, pronašao je srpski teniser i sveris! Sve smo bliži kraju prvog seta ukoliko Novak zadrži nivo igre. 

3:1 - Evo ga novi brejk za Novaka! Nije odustajao srpski teniser ni kada se Fric vratio u gem, došao je do nove šanse i oduzeo servis rivalu drugi put u ovom meču. 

2:1 - Nažalost, Tejlor Fric ekspresno vraća brejk. Mnogo grešaka imao je Novak Đoković, muči se srpski teniser i sa prvim servisom što je Amerikanac iskoristio i vratio se u set. 

2:0 - Idealan početak za Đokovića. Nakon što je sačuvao svoj servis srpski teniser dolazi do brejka na startu meča i stiče veliku prednost u prvom setu. 

1:0 - Dobro je... Delovalo je da će Tejlor Fric doći do ranog brejka nakon serije Đokovićevih grešaka, ali je srpski teniser uspeo da se "izvuče" i dođe do vođstva na startu četvrtfinala Ju-Es opena. 

 

19:43 - Uskoro počinje meč pošto oba tenisera privode kraju zagrevanje na stadionu "Artur Eš". Prvi na servisu biće Novak Đoković...

19:22 - Meč Jelene Ostapenko i Koko Gof potrajao je nešto duže od očekivanog pa će Novak Đoković na teren 15 minuta kasnije. Dakle, četvrtfinalni okršaj protiv Tejlora Frica zakazan je za 19:45!

19:00 - Dobro došli na lajv prenos četvrtfinala Ju-Es opena između Novaka Đokovića i Telora Frica. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uživo uz portal Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija