• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2023

19:38

Đoković stigao u Rim! Evo u kom sportu će se sada okušati (VIDEO)

EPA Images

Novak Đoković

Đoković stigao u Rim! Evo u kom sportu će se sada okušati (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji svetski teniser učestvovaće na poznatom golf turniru.

Posle Kosmaja pravac u Rim! Tako izgleda odmor Novaka Đokovića (36), koji je danas u popodnevnim časovima stigao u italijansku prestonicu i to objavio na svom Instagram profilu.

Srpski as će učestvovati na turniru "Rajder kup", ali ne u tenisu. U pitanju je takmičenje u golfu, na kojem će se, osim prvog reketa sveta, nadmetati i čuveni velški fudbaler Garet Bejl (34). Njih dvojica će se sutra oprobati u "Marko Simone Golf klubu", a biće to ujedno i najava turnira, koji će startovati dva dana kasnije.

- Rajder kup je poseban događaj - rekao je Bejl u najavi turnira.

 

 

 

Pored Noleta i Gereta, prisutni će biti i proslavljeni ukrajinski fudbaler Andrej Ševčenko, vozač Formule 1 Karlos Sainc, bivši NFL šampion Viktor Kruz...

Đoković će imati težak zadatak da se odmeri sa bivšim ofanzivcem Totenhema i madridskog Reala, koji je profesionalnu karijeru završio u januaru ove godine, posle Svetskog prvenstva u Kataru. I dok je bio pod ugovorom sa "kraljevićima" više je vremena provodio na golf-terenu, nego na fudbalskom.

Foto: USA Today

Geret Bejl odličan u golfu

I Novak je nedavno priznao da jedva čeka da se oproba u golfu, ali i da zaigra u timu sa Kipom Popertom, najboljim svetskim golferom sa invaliditetom.

- Ne mogu da dočekam da u Rimu iskusim neverovatnu atmosferu "Rajder kupa", koja je postala legendarna. Biće to fantastičan test za moje znanje golfa u tandemu sa Kipom i spektakl za navijače. Navijte alarm - poručio je Đoković.

Podsetimo, rekorder po broju grend slem titula (24) prethodnih dana boravio je u Srbiji. Odmarao je u društvu prijatelja i porodice, a posetio je i Kosmaj, gde je jahao konja.

On je otkazao učešće u Šangaju, a plan je da se pojavi na mastersu u Parizu, koji počinje 30. oktobra. Posle prestonice Francuske sledi mu izazov na Završnom mastersu u Torinu, a potom i Dejvis kup u Malagi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija