• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2023

18:38

Neka se spremi Tajger Vuds - Novak stiže i po golf rekorde! Spektakularan potez srpskog tenisera u Rimu (FOTO)

Tanjug/AP

Novak Đoković

Neka se spremi Tajger Vuds - Novak stiže i po golf rekorde! Spektakularan potez srpskog tenisera u Rimu (FOTO)

Podeli vest

Đoković oduševio navijače svojim golferskim umećem.

Doputovao je Novak Đoković u utorak u Rim kako bi u narednim danima učestvovao na "Ol-star" meču u golfu koji se igra u italijanskoj prestonici. Jasno je da je srpski šampion glavna atrakcija među navijačima, a danas je na spektakularan način najavljen kao "jedan od najboljih svih vremena". 

Novak Đoković na turniru u Rimu nastupa u tandemu sa najboljim golferom planete u ovom momentu. Reč je o Kipom Popetrom, a pored njih dvojice na "Ol-star" meču učestvuju još i Andrej Ševčenko, Geret Bejl, Karlos Sains, Viktor Kruz, Leonardo Fiorovanti i mnogi drugi. 

Foto: Tanjug/AP

 

Odavno je poznato da je Đoković talentovan za sve sportiste, a danas je to potvrdio i u golfu. Naime, srpski teniser je već na startu izveo spektakularan udarac i lopticu poslao "u zeleno" sa udaljenosti od 260 jardi, odnosno, bezmalo 240 metara! 

Da pojasnimo, "pogoditi zeleno" u golfu znači dovesti lopticu na površinu sa dovoljno udaraca viška kako bi sebi dali šansu za pogodak. 

Izazvalo je to delirijum međuu navijačima najboljeg tenisera sveta koji su u komentarima na društvenim mrežama počeli da ga "teraju" u golf kako bi i tamo postao najveći svih vremena. 

- Spreman da obori nove rekorde, jer ih je u tenisu ostalo jako malo - napisao je jedan od "tviteraša". 

Sa druge strane, jedna od navijačica srpskog tenisera nije baš upoznat sa pravilima golfa, ali je svakako čestitala Đokoviću na dobrom udarcu. 

- Ne znam baš šta to znači, ali svakako, bravo Novače - glasio je njen komentar. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija