• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2023

18:15

Marej žestoko udario na Đokovića! Teške reči Britanca! (VIDEO)

Reuters

Novak Đoković

Marej žestoko udario na Đokovića! Teške reči Britanca! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković ponovo se našao na udaru svojih kolega.

Napadi na Noleta ne prestaju, pogotovo otkad je osvojio i 24. grend slem i ostavio daleko iza sebe povređenog Rafaela Nadala, koji ima 22.

I sam Španac se javio i umanjivao Novakove uspehe, govoreći da nije osvojio više trofeja jer nije imao sreće sa povredama.

Sad se javio i Endi Marej, Britanac koji se sa našim Noletom poznaje od 12. godine.

On je nedavno nahvalio Novaka i rekao da je impresivno šta radi u 37. godini, ali sada ga je proglasio licemernim!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

 

Naime, poznati Tennis TV na svom Instagram profilu, koji prati 2,7 miliona ljudi, objavio je snimak sa masters turnira u Šangaju 2014. godine kada je Nole igrao protiv Rodžera Federera.

Dok je Švajcarac bio na mreži Novak je vratio lopticu pravo u telo Rodžeru i pogodio ga, a Tennis TV se pita da li je taj potez legitiman.

Endi Marej, nekadašnji broj jedan i trostruki grend slem šampion oglasio se u komentaru i napisao:

"Totalno je legitiman potez. Odličan udarac. Međutim, kada ga je Nadal pogodio u Kanadi i kameron Nori u Rimu, reagovao je kao "kako se usuđuješ", napisao je Marej i indirektno poručio Noletu da je licemeran.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija