• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.10.2023

15:51

Hoće li Novak Đoković završiti godinu na prvom mestu? (ANKETA)

Reuters

Novak Đoković

Hoće li Novak Đoković završiti godinu na prvom mestu? (ANKETA)

Podeli vest

Teniser Novak Đoković privodi kraju 396. nedelju na čelu ATP liste, a postavlja se pitanje može li Srbin godinu da završi na čelnoj poziciji.

Najbolji teniser sveta otputovao je u Pariz, gde će ušestvovati na Mastersu iz serije 1.000. Žreb je u dobroj meri bio na njegovoj strani, pa će se tako sa svojim najvećim rivalom, Karlosom Alkazarom, sastati tek u finalu, pod uslovom da obojica stignu tamo. 

Foto: EPA Images

 

Španac je najavio svoje učešće u glavnom gradu Francuske i biće to njegov prvi nastup nakon pauze na kojoj je bio zbog povrede. Fanove je obradovao da se vraća i da mu je cilj da kao prvi završi godinu.

- Neću da lažem. Treniram sa određenim ciljem, idem na turnire sa određenim ciljem. Trudiću se da godinu završim kao svetski broj jedan. Zato je Novak Đoković u mojim mislima skoro na svakom treningu - poručio je nedavno Alkaraz.

Novak izmiče Alkarazu 2.240 bodova, ali treba imati u vidu da Srbin u Parizu brani finale, odnosno 600 bodova, dok Alkaraz brani samo 180 bodova. Nakon Pariza, uslediće završni turnir u Torinu, na kojem Novak brani 1.500 bodova, dok Alkaraz prošle godine nije učestvovao, tako da koliko god da osvoji, smanjiće razliku u odnosu na glavnog rivala. 

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija