• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2023

13:20

Šta će Jelena reći? Zagorčaće Novaku život! Srbi odlepili jer sedi pored Rite! (FOTO GALERIJA)

EPA

Novak Đoković

Šta će Jelena reći? Zagorčaće Novaku život! Srbi odlepili jer sedi pored Rite! (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Novak Đoković i Rita Ora zajedno su gledali finale Svetskog prvenstva u ragbiju, gde su se sastali Južna Afrika i Novi Zeland (12:11).

Finale je igrao na stadionu u Parizu, gde je Novak doputovao ovog vikenda kako bi naredne nedelje nastupao na mastersu u prestonici Francuske.

Britanska pevačica rođena u Prištini u braku Albanaca Vere i Besnika došla je kako bi navijala za Novi Zeland, odakle je njen muž,slavni glumac i oskarovac Taika Vaititi.

Oni su usnimljeni tokom finala, a njihove slike su se brzinom svetlosti pojavile na društvenim mrežama.

Srbi i Albanci zapitali su se otkud njih dvoje zajedno, s obzirom na to da Rita promoviše lažnu državu Kosovo, dok je Novakov otac Srđan odrastao upravo na Kosovu i Metohhiji.

Takođe, Nole ne propušta priliku da podseti javnost da je Kosovo srce Srbije.

I dok Albanci brutalno vređaju Ritu jer sedi pored najoljeg tenisera svih vremena, Srbi polaze od pretpostavke da Nole prosto nije znao do koga će da sedi, pa su sve okrenuli na šalu.

Na društvenoj mreži "X" (nekadašnji Tviter), Srbi se uglavnom kroz šalu pitaju šta će Jelena reći jer Novak ćaska sa, po nekima, prelepom pevačicom.

"Sad kad mu Jelena zagorča život sa bukvama. Ruku na srce Rita je baš, baš, lepa žena", "Neko će večeras klečati na kurkuruzu", pisali su Srbi na društvenim mrežama, a drugi su se nadovezivali:

"Mislio je da je Indira Radić".

Tu nije bio kraj, a mnogi su se šalili i na račun toga što se Rita pre dva meseca na koncertu u Budimpešti ogrnula srpskom zastavom.

"Sve joj je oprostio posle srpske zastave", "Nole će da je posrbi", "Pričaju na maternjem im jeziku, srpskom", nizali su se komentari, a još interesantnih zapažanja možete pogledati u galeriji iznad.

Iako mnogo pominju Jelenu i potencijalnu ljubomoru što njen suprug sedi pored Rite, tako nešto nema veze sa realnošću jer je pored Rite sedeo njen suprug Taika Vaititi, koji, iako oskarovac, u Srbiji nije toliko popularan.

Jelena je čak i na svom Instagramu podelila snimak svog supruga sa sinoćnjeg finala SP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija