• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2023

12:00

Da li je Novak znao da će da sedi pored Rite Ore? (ANKETA)

Reuters/printscreen

Novak Đoković

Da li je Novak znao da će da sedi pored Rite Ore? (ANKETA)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković (36) sedeo je na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju pored britanske pevačice albanskog porekla Rite Ore (32).

Južna Afrika slavila je protiv Novog Zelanda rezultatom 12:11 na stadionu u Parizu, a mnogi su se začudili otkud Novak uopšte na ragbi meču.

Do sada nije viđen ni na jednoj utakmici sporta koji u Srbiji nije nimalo popularan, ali Nole očigledno ne propušta priliku da vidi i nauči nešto novo.

Srbin u Parizu boravi jer će se naredne nedelje takmičiti na mastersu u prestonici Francuske, dok je Rita došla na finale jer je njen muž Novozelanđanin Taika Vaititi (48), slavni glumac i oskarovac.

Kako se dogodilo da Novak i Rita sede jedno pored drugog, s obzirom na to da pevačica rođena u Prištini u braku Albanaca Vere i Besnika promoviše lažnu državu Kosovo, nije za sada poznato.

Novak će imati priliku da objasni to na konferenciji za medije posle prvog meča u Parizu koji će verovatno odigrati u sredu protiv boljeg iz meča Kecmanović - Ečeveri.

Do tada, ostaju samo nagađanja da li je Novak znao da će sedeti pored Rite, te da li je neko iz organizacije namerno njih stavio jedno pored drugog.

Šta vi mislite?

Anketa

Pored Novaka i Rite, sedeo je i njen suprug Taika Vaititi, kao i još jedan poznati glumac, Amerikanac Džejson Momoa (44).

Na finalu je bio i slavni švajcarski teniser Rodžer Federer (42), ali nije sedeo gde i Novak i ostatak svetskog džet seta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija