• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

20:40

Sramno ponašanje Francuza! Publika ponovo provocirala Novaka (VIDEO)

AP PHOTO

Novak Đoković

Sramno ponašanje Francuza! Publika ponovo provocirala Novaka (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković večeras igra protiv Danca Holgera Runea u četvrtfinalu mastersa u Parizu.

Đoković će pokušati da se revanšira mladom rivalu za prošlogodišnji poraz u finalu ovog turnira. Ipak, Novak neće biti nimalo lako, jer je već na početku meča protiv Runea morao da se bori sa i nekulturnom publikom u Parizu. 

Tokom petog gema Đoković je bio na servisu, ali su sa tribina konstantno sevali blicevi, zbog čega je morao da reaguje sudija i upozori navijače, koji su to ispratili zvižducima. Ubrzo posle toga, neko iz publike je uzviknuo usred poena, što je poremetilo Novaka koji je bio na smeču.

Srpski as je bio vidno iznerviran i gledao je okolo u nadi da će pronaći "krivca". Ipak, našeg tenisera to nije omelo da završi gem u svoju korist. 

 

 

Inače, Đoković je sa francuskom publikom "ratovao" i duela sa Talonom Griksporom u osminu finala . Domaći naviajači su se tokom trećeg seta sramno ponašali i konstantno provocirali Noleta, ali je on uspeo da se izbori sa njima i na kraju se plasira u četvrtfinale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija