• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2023

23:52

Ćirilica usred Italije - Novak zapalio navijače moćnom porukom!

printscreen

Novak Đoković

Ćirilica usred Italije - Novak zapalio navijače moćnom porukom!

Podeli vest

Srpski teniser proslavio pobedu u svom stilu.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se večeras u finale završnog Mastarsa u Torinu pošto je u polufinalu pobedio Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) za sat i 29 minuta igre. Đoković će u nedelju u finalu igrati protiv Italijana Janika Sinera za sedmu titulu na završnom mastersu sezone.

Nakon meča, Novak Đoković ispisao je na kameri moćnu poruku i to na ćirlici "Idemooo" napisao je Nole. 

Finalni meč je na programu u nedelju posle finala dubla u kojem će od 15.00 Marsel Granjolers (Španija) i Horasio Sebaljos (Argentina) igrati protiv Radživa Rama (SAD) i Doža Salizburija (Velika Britanija). Ukoliko se meč dubl finala okonča u dva seta, finale singla će verovatno početi oko 17.00 časova, a ako dubl duel ode u tri seta, očekuje se da duel Đokovića i debitanta u finalima završnog mastersa Sinera počne oko 18 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija