• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2023

20:36

Novakov lapsus obilazi svet! Zbog ovoga će se dodela trofeja u Torinu dugo pamtiti! (VIDEO)

Profimedia

Novak Đoković

Novakov lapsus obilazi svet! Zbog ovoga će se dodela trofeja u Torinu dugo pamtiti! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi reket sveta Novak Đoković osvojio je Završni ATP Masters sezone u Torinu, sedmi put u karijeri, pošto je u finalu pobedio Italijana Janika Sinera 6:3, 6:3..

Na ceremoniji dodele pehara prvo je pričao na italijanskom:

- Hvala Janiku za lepe reči, čestitke Sineru za sve što jer uradiuo u njegovim godinama. Očekujem njegove jako dobre rezultate sledeće godine, mislim da će osvojiti neki Gren slem i postati prvi teniser sveta. Osvojio sam največi trofej u sportu, totalna posvećenost sportu, porodici koji su i sada pored mene. Podrška publike svima nama na ovom turniru je bila velika i hvala na tome, ali bilo je i trenutaka kada su bili mnogo glasni. Italija ima sjajne turnire i nama igračima je čast da igramo na tim turnirima.

Posle se zahvalio svima koji ne govore italijanski.

- Hvala svima koji su deo našeg sporta, sistema, mi imamo najdužu sezonmu u svim sportovima. Igra se tokom cele godine, blagosloveni smio da budemo deo ovog sporta. Nadam se da ćemo se videti sutra, ne naredne godine - napravio je Novak lapsus na kraju, koji mu naravno niko nije zamerio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija