• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

23:09

Pa ovo je cirkus... Mesi "pobedio" Novaka i dobio nagradu za Sportistu godine!

Starsportphoto

Novak Đoković

Pa ovo je cirkus... Mesi "pobedio" Novaka i dobio nagradu za Sportistu godine!

Podeli vest

Argentinac samo zbog dolaska u Ameriku bolji od Đokovića.

Dominirao je Novak Đoković tokom čitave 2023. godine, uradio sve što je bilo u njegovoj moći, ali protiv subjektivnih odluka zapada se prosto ne može... Čveni američki magazin "Tajm" danas je odabrao sportistu godine, a laskavko priznanje završilo je u rukama Lionela Mesija. 

Razlog za to je jasan - Argentinac od letos nastupa za Inter iz Majamija, njegov dolazak na Floridu podigao je popularnost "sokera" u čitavoj Americi, a gledanost MLS lige širom sveta. 

Mesi je postao prvi fudbaler ikada koji se našao na naslovnoj strani "Tajma", a ujedno i prvi fudbaler koji je poneo priznanje za Sportistu godine. Doduše, istorija nije značajna budući da je uvedeno tek 2019. Od tada nagradu su dobijali ženska fudbalska reprezentacija SAD, Lebron DŽejms, američka gimnastičarka Simon Bajls i bejzbolaš Aron Džadž.

Argentinac je u konkurenciji, makar kako kažu Amerikanci, pobedio Novaka Đokovića i Erlinga Halanda. Razlog za to je - njegov dolazak u Ameriku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija