• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

20:47

Vreme za prvi zvanični meč! Evo kada Novak izlazi na teren!

EPA-EFE/STR

Novak Đoković

Vreme za prvi zvanični meč! Evo kada Novak izlazi na teren!

Podeli vest

Novak Đoković i Olga Danilović u nedelju ujutro započinju svoj pohod na Junajted kupu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u nedelju igra svoju zvanični meč u novoj sezoni. Protivnik će mu biti Kinez Žižen Žang trenuntno 58. teniser na ATP listi.

Meč je na programu od 10 časova,  a nakon toga će na teren izaći Olga Danilović koja će boje Srbije braniti protiv trenutno 15. teniserke sveta Kvinen Ženg.

Ukoliko bude potrebno, zatim su sledili dubl meč između Srbije i Kine, našu državu će predstavljati Novaka Đoković i Olga Danilović, dok će protivničkom timu biti Žižen Žang i Kvinen Ženg.

Pred prvi susret, nahvalio je Novak Đoković svog protvnika Žižena Žanga za koga je rekao da je najbolji kineski igrač svih vremena.

- Zaista je lepo videti koliko je tenis popularan u Kini, i mislim da je Žižen najuspešniji kineski igrač svih vremena. I to je odlično, jer želimo da vidimo kako muški tenis u Kini raste - rekao je Novak Đoković na pres konferenciji.

Nakon toga, Srbija će igrati u noći između ponedeljka i utorka, a tada će protivnik biti selekcija Češke.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija