• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2024

12:27

Mekinro očaran: Ovo što Novak radi je ludilo, nisam video ništa slično

reuters

Novak Đoković

Mekinro očaran: Ovo što Novak radi je ludilo, nisam video ništa slično

Podeli vest

Tenis koji Novak Đoković igra je potpuno ludilo, novi nivo sporta, prokomentarisao je nekadašnji šampion Džon Mekinro. Stručni konsultant "Eurosporta" istakao je da nikada nije video da neko tako igra.

Srbin je pobedio Tejlora Frica 7:6,(3), 4:6, 6:2, 6:3 u četvrtini finala Australijan opena i dva koraka ga dele od 11. tutule. 

- Pre svega moram da čestitam Novaku, sve je držao pod kontrolom. Sve je uradio što je trebalo da dobije ovaj meč. Izuzetan momak koji u 36. godini igra na ovakvom nivou, ta njegova glad je neverovatna. Ja sam znao da može da bude na ovom nivou, ali ovo je ludilo, apsolutno ludilo od nivoa tenisa, nešto slično dosad nismo videli - rekao je Mekinro. 

Foto: EPA

 

Prema njegovim re;ima, novak je sve vreme bio pod pritiskom, ali je uspeo da se izbori u kritičnim momentima. 

- Na početku je procenat njegovog servisa bio 20 odsto, ali na kraju je imao dosta asova i dobrih servisa, dok je Fric servirao dobro tokom celog meča, imao je neke velike udarce. Iako je 15 brejkova sačuvao, bio pod pritiskom non-stop. Novak se trudio da drugačije odigrava stvari, varijacije su došle do izražaja - zaključio je Amerikanac. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija