• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2024

23:40

Nole uživa u zimskim čarolijama! Navijači iskoristili priliku za zajedničku fotografiju!

EPAIMAGES

Novak Đoković

Nole uživa u zimskim čarolijama! Navijači iskoristili priliku za zajedničku fotografiju!

Podeli vest

Najbolji teniser u istoriji koristi priliku da predahne nakon Australijen opena! Novak Đoković trenutno boravi u Italiji, gde uživa u skijanju i pratećim zimskim aktivnostima.

Nole se sa suprugom Jelenom ovoga puta odlučio za skijaški centar Val Gardena u Južnom Tirolu, koji se nalazi u blizini Bolcana. Brojni obožavaoci bili su prijatno iznenađeni kada su među ostalim skijašima primetili i trenutno prvog igrača sveta kako mirno čeka svoj red na žičari i iskoristili su priliku za fotografisanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by djokovic family 🇷🇸 (@djokovicfamily)

Novak ih naravno nije odbio pa će odabrani srećnici pored uspomena sa zimovanja kući poneti i dragocenu fotografiju. Podsećamo, rekorder po broju osvojenih Grend slem titula poražen je u finalu Australijen opena od Italijana Janika Sinera.

Poznato je da se Srbin neće vraćati na teren do početka marta, kada će učestvovati na Mastersu u Indijan Velsu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija