• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

11:16

Po ovoj ceni možete da živite kao Novak! Evo koliko košta voda prvog tenisera sveta

Reuters

Novak Đoković

Po ovoj ceni možete da živite kao Novak! Evo koliko košta voda prvog tenisera sveta

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković odnedavno je pokrenuo novi biznis, a sada je poznato i po kojim cenama prodaje svoje proizvode.

Novak je još u novembru najavio promociju novog sportskog pića, hidratacionog i sa vitaminima.

Promovisao ga je najpre u Australiji, gde je prvobitno počela prodaja, a sada i svi zainteresovani u Srbiji mogu da ga kupe.

"U pitanju kockice za hidrataciju sa elektrolitima, rezultat su godina istraživanja, primene i usavršavanja. Kombinujući snagu prirode i preciznost nauke, donosimo ti sve što ti je potrebno, bez bilo čega suvišnog", navode na Novakovom sajtu.

Najjeftiniji proizvod je kutija sa 12 kockica koje se ubacuju u vodu i košta 1.499 dinara.

Trenutno proizvode sa ukusom limete, grejpfruta i lubenice.

Ukoliko želite kutije sa sva tri ukusa, plus bocu sa nacrtanom Novakovom siluetom moražete da izdvojite 6.999 dinara.

Novak Đoković je još ranije prepoznao vodu kao biznis i polje delatnosti za koje se treba boriti u budućnosti.

On je početkom prošle godine uložio milione evra u kompaniju "Voterdrop" iz Beča, čiji je logo i nosio na levom rukavu majice jedno vreme.

Reč je o firmi koja proizvodi šumeće kockice bez šećera kao zamenu za slatka gazirana pića u plastičnoj ambalaži, što upravo Novak sada radi u saradnji sa "Voterdropom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija