• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

28.03.2024

20:20

Nole na premijeri filma o Nikoli Piliću! (FOTO/VIDEO)

Miloš Rafailović

Novak Đoković

Nole na premijeri filma o Nikoli Piliću! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pojavio se u Domu omladine.

Sve je spremno za premijeru dokumentarnog filma legende svetskog tenisa - Nikole Pilića. Film pod nazivom "Nikola Pilić - Legenda", u režiji Željka Mirkovića, premijerno će biti prikazan u Domu omladine Beograda, a projekciji će prisustvovati Novak Đoković. 

Srpski teniser je u društvu svoje majke Dijane stigao u Dom omladine na premijeru filma posvećenom jednom od svojih trenera. Poslednjih godina mnogo se govorilo o odnosu Pilića i Đokovića, a slavni trener danas je na konferenciji za medije u suzama pričao o Novaku. 

- Njega smo prihvatili… Novaka smo primili kao, znajući šta se dešava ovde u Srbiji… Izvinite što su emocije izvirile iz mene. Novak kao čovek i kao igrač je specijalna persona. Bio sam uveren da će biti internacionalni igrač. Njegov kvalitet kao igrača i čoveka je izuzetan, to smo videli supruga i ja - rekao je Pilić. 

Nešto kasnije u Dom omladine stigao je i Nikola Pilić u društvu Novakovog oca - Srđana. 

Novak i Pilić uživali su u prijateljskom razgovoru pre projekcije filma. 

Prvi reket sveta je potom zajedno sa svojim roditeljima i Pilićem ušao u salu gde će biti i emitovan film o legendarnom treneru. 

Inače, Đoković se ovih dana u Beogradu sprema za sezonu na šljaci i trenira na terenima u Košutnjaku. I dok se srpski as priprema za masters u Monte Karlu, koji ga očekuje početkom aprila, teniski svet nagađa ko će mu biti novi trener, nakon što je juče iznenada saopštio da je raskinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem, posle skoro pet godina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija