• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

11.04.2024

17:10

Moćna poruka Novaka za bezobrazne navijače! Evo šta je rekao o svađi (FOTO/VIDEO)

profimedia

Novak Đoković

Moćna poruka Novaka za bezobrazne navijače! Evo šta je rekao o svađi (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu pobedom nad Lorencom Muzetijem rezultatom 6:3, 7:5, a nakon meča progovorio je i o svađi sa publikom!

Srbin se naljutio na sudiju u osmom gemu jer nije u četvrtom poenu dosudio aut pri servisu Muzetija i bio je u pravu jer je "oko sokolovo", koje se prikazuje samo gledaocima kraj televizora, pokazalo da je bio aut.

 

 

Publika je tada krenula da mu zviždi, a on im je rukama i uz ironičan osmeh pokazivao da samo tako nastave. U jednom momentu simulirao im je i dirigovanje.

 

 

Vodio je Muzeti 40:0, ali je od svađe pri rezultatu 40:15za Muzetija Noletu krenulo i uspeo je konačno da vrati brejk!

Upravo o toj situaciji govorio je Novak odmah nakon meča.

- Bilo je malo razmena reči sa publikom i posle toga sam počeo da dolazim do momentuma, a on je spustio nivo i fokus. Bio je bolji u prvih sedam gemova. Morao sam mnogo da trčim, ali ovo je šljaka i stvari mogu brzo da se preokrnu, jedan brejk nije mnogo na ovoj podlozi. U drugom setu smo videli rolerkoster i drago mi je da sam ostao čvrst i agresivan u pravim trenucima i to se isplatilo - poručio je Novak.

Potom je otkrio i zašto igra tenis.

- Zadovoljstvo je u mučenju zato i igram ovu igru. I dalje nisam na najvišem nivou, ovo danas je bio veliki test protiv sjajnog tenisera koji je odličan na šljaci. Moram da priznam da mi je u glavi bio prošlogodišnji meč kada sam izgubio servis, pomislio sam "neću valjda opet izgubiti kao prošle godine", ali drago mi je da sam prošao kroz ovaj izazov - zaključio je Novak.

Novak sutra igra protiv 11. tenisera sveta Aleksa de Minora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!
Društvo

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!

Snažni konvektivni oblaci koji se formiraju u Šumadiji premestiće se ka području Pomoravlja, Braničeva i južnog Banata. Ovi oblaci će izazvati lokalno intenzivne pljuskove praćene grmljavinom, mogućom pojavom grada i kratkotrajno jakim olujnim vetrom u područjima gde se pljuskovi budu razvili, najnovije je upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

26.06.2024

15:08

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17