• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

24.05.2024

07:26

Novak 15 godina nije imao tako užasne rezultate!  Amerikanac osuo paljbu po našem asu!

EPA Images

Novak Đoković

Novak 15 godina nije imao tako užasne rezultate! Amerikanac osuo paljbu po našem asu!

Podeli vest

Nekadašnji američki teniser Sem Kveri istakao je da neće biti iznenađen ako Novak Đoković rano elminisan na Rolan Garosu.

Nekadašnji 11. teniser planete gostovao je u jednom podkastu i poručio je da  nije zadovoljan kako Novak Đoković igra u poslednje vreme.

- Ne znam šta se dešava sa Đokovićem. Gledao sam njegov meč protiv Tabila u Rimu. Izgledalo je kao da nije ni pokušao. Izgubio je 6:2 6:3. Nije bio mentalno u meču - rekao je Kveri u "Rennae Stubbs Tennis Podcastu".

Svestan je da su Noletu grend slemovi prioritet, ali tvrdi da lošiji rezultati mogu da utiču na njegov performans u Parizu.

Foto: EPA Images

Novak Đoković

 

U ovom trenutku on je zabrinut samo za Grend slemove, tako da mu verujem da će se psihički oporaviti i biti angažovan i spreman da ide na Otvoreno prvenstvo Francuske. Međutim, on nikada nije došao na Rolan Garos u poslednjih 15, 16 godina sa tako užasnim rezultatima. Tako da me takođe ne bi čudilo ako izgubi rano od, znate, igrača kao što je Tabilo - dodao je Amerikanac.

Podsetimo, Novak Đoković danas igra  polufinale Ženeve od 14 časova protiv Tomasa Mahača. Rolan Garos startuje od 26. juna, a prvi protivnik našeg asa će biti Pjer Igo Iber.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija