• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

28.05.2024

19:30

KRAJ: Novak ide u drugo kolo Rolan Garosa!

EPA Images

Novak Đoković

KRAJ: Novak ide u drugo kolo Rolan Garosa!

Podeli vest

Uživo pratite prvi meč Novaka Đokovića na Rolan Garosu protiv Pjera-Iga Erbera.

NOVAK ĐOKOVIĆ - PJER-IGO ERBER  3:0 (6:4, 7:6, 6:4)

 

 

UŽIVO

TREĆI SET

6:4 - KRAJ! Novak pobedom kreće u pohod na odbranu trona u Parizu! 

Foto: EPAIMAGES

 

5:4 - Bez izgubljenog poena Đoković dolazi do pet gema! Erber će sada servirati za opstanak na Rolan Garosu! 

4:4 - Uzvraća Igo Erber istom merom... Ne uspeva Đoković da dođe do prilike za brejk! 

4:3 - Novak nastavlja seriju sigurnih gemova, ali je potrebno da oduzme servis Erberu ukoliko želi da spusti mirno privede kraju. 

3:3 - Poravnava rezultat Pjer-Igo Erber!

3:2 - Uz probleme Đoković dolazi do novog vođstva! Neko iz publike pokušao je da dekoncentriše Novaka, ali nije uspeo! 

2:2 - Uzvraća istom merom francuski teniser... Nije Novak imao šansu za brejk u četvrtom gemu trećeg seta. 

2:1 - Još jednom je Đoković "počistio" Erbera na svoj servis! Sa nulom Novak dolazi do novog vođstva. 

1:1 - Uspeva Erber da se izbori sa strahovitim pritiskom Đokovića! Želeo je srpski as da dođe do brejka, ali je Francuz nije dozvolio Novaku da duplira svoju prednost. 

Foto: EPAIMAGES

 

1:0 - Raspalio se Đoković nakon osvajanja drugog seta, pronašao je motivaciju srpski teniser i želi što pre da privede posao kraju. Ništa se Erber nije pitao na startu trećeg...

DRUGI SET

Taj-brejk:

7:6 (7:3) - BRAVOOO! Novak osvaja i drugi set! 

6:6 (5:1) - Dolazi Đoković i do drugog mini-brejka! 

6:6 (3:0) - Izvarendan start taj-brejka za Đokovića! Srpski teniser je oduzeo poen Erberu na njegov servis i sada su otvorena vrata za osvajanje drugog seta..

6:6 - Igraće se taj-brejk! Siguran je Đoković bio na svom servisu i produžio dodatno drugi set! 

5:6 - Moraće Đoković još jednom da servira za opstanak u drugom setu! Erber je uspeo da se izvuče iz teške situacije budući da mu je srpski teniser zapretio, ali uz pomoć forhend vinera Francuz odbija nalet našeg predstavnika. 

5:5 - Kratko je trajala Novakova "kriza", bez izgubljenog poena srpski teniser poravnava rezultat u drugom setu. Igraće se na razliku...  

4:5 - Čini se da Đoković ima prvu krizu u ovom meču, muči se srpski teniser protiv Erberovih snažnih servisa, sada mora da osvoji svoj servis gem ukoliko želi da ostane u drugom setu. 

Foto: EPAIMAGES

 

4:4 - Mnogo sreće imao je Đoković u osmom gemu drugog seta... Mirisalo je da bi Erber mogao do brejka i krupnog koraka ka izjednačenju, ali je Novak zahvaljujući dobrom servisu uspeo da se odbrani! 

3:4 - Uzvraća Erber istom merom već u naredom gemu, sve su prilike da će drugi set biti rešen u taj-brejku iako početak nije delovao tako. Nije Novak imao šansu da oduzme servis rivalu. 

3:3 - Rutinski Đoković poravnava rezultat, bez ikakvih problema srpski teniser dolazi do svog servis gema. 

2:3 - Siguran je sada i Pjer-Igo Erber, deluje Francuz daleko raspoloženiji nego u prvom setu i to koristi da dođe do novog vođstva u drugom setu. 

2:2 - Dobro je... Đoković bez problema dolazi do svog servis gema budući da su oba tenisera imala dosta poteškoća na startu drugog seta. 

1:2 - Seriju brejkova prekida Pjer-Igo Erber iako je Novak imao dve šanse da oduzme servis rivalu, ali je Francuz kada je najvažnije poslao as na Đokovićevu polovinu. 

Foto: Tanjug/AP

 

1:1 - BREJK! Tokom prethodnih 11 gemova Đoković je imao samo dve greške, a sada je uspeo da napravi tri! Koristi to Pjer-Igo Erber na pravi način i uzvraća oduzimanjem servisa srpskom teniseru. 

1:0 - BREJK! Idealan početak drugog seta za Novaka! Srpski teniser oduzima servis rivalu! 

PRVI SET

6:4 - Rutinski Đoković dolazi do prvog seta! Nije mnogo morao da se muči srpski teniser budući da je tri loptuci u aut poslao Erber i tako značajno olakšao posao najboljem svih vremena. 

5:4 - Uspeva Erber da preživi svoj servis gem, ponovo je srpski teniser imao šansu da napravi brejk, ali se Francuz nekako odbranio. Ipak, sada sledi teži deo posla pošto će Novak servirati da osvoji prvi set. 

5:3 - Raduje sigurnost kojom odiše Novak Đoković na startu Rolan Garosa. Nema Pjer-Igo Erber nikakvu šansu da napadne eventualni brejk i vrati se u prvi set.

4:3 - Siguran je francuski teniser na servisu, imao je Novak šansu da dođe do novih brejk prilika, ali je Erber sa dva servis vinera rešio gem u svoju korist. 

4:2 - Dolazi Erber do prvih poena na servis Novaka Đokovića, ali slaba uteha za francuskog tenisera. Srpski as dodao je gas kada se osetio "ugrožen" i došao do četvrtog gema u prvom setu. 

Foto: EPAImages

 

3:2 - Uz dosta problema francuski teniser uspeva da prekine seriju Novaka na startu prvog seta. Još uvek retern najboljeg na svetu nije na maksimumu što Erber kositi i smanjuje zaostatak. 

3:1 - Pjer-Igo Erber još uvek nije došao do poena kada prvi udarac izvodi Đoković! Srpski teniser dobrim servisom potvrđuje brejk. 

2:1 - BREJK! Bolji početak Novak nije mogao da zamisli, već u ranoj fazi meča oduzima servis rivalu. O tome koliko je prvi reket bio siguran dovoljno govori činjenica da je Erber uzeo tek jedan poen u svom servis gemu. 

1:1 - Još sigurniji je bio Đoković na svom servisu! Srpski teniser je upisao dva asa, a uz pomoć još dva vinera bez izgubljenog poena dolazi do izjednačenja. 

0:1 - Siguran početak meča za Pjera-Iga Erbera, iako nije sjajno servirao francuski teniser, uspeo je na pravi način da iskoristi nešto kraće lopte Novaka Đokovića i bez većih problema dođe do uvodnog gema. 

 

 

Pre meča

20:26 - Prvi će na servisu biti francuski teniser! Poznato je da Đoković uvek bira da servira, ali je ovoga puta novčić bio na strani njegovog rivala. 

20:20 - Novak Đoković i Pjer-Igo Erber izlaze na teren "Filip Šatrije" stadiona!

20:08 - Pobednik ovog duela  u drugom kolu igraće protiv pobednika meča Karlos Baena - Lestijen. 

20:01 - Rolan Garos je na društvenim mrežama objavio snimak dolaska Novaka Đokovića u Bulonjsku šumu. 

 

 

19:56 - Đoković i Erber su do sada odigrali samo jedan meč i to baš u Parizu, ali na Mastersu. Srpski teniser je tada u trećem kolu slavio sa 2:0. 

19:47 - Prema trenutnom rasporedu promena u satnici ne bi trebalo da bude, a Đoković bi svoj meč protiv Erbera trebao da započne oko 20:15 na stadionu "Filip Šatrije". 

19:36 - Novak Đoković u Pariz nije stigao u sjajnom raspoloženju budući da ove sezone još uvek nema titulu. Ipak, nadaju se navijači srpskog tenisera da bi na Rolan Garosu mogao da započne svoj trijumfalni niz, a prvi rival biće mu domaći teniser - Pjer-Igo Erber. 

19:30 - Dobro došli na lajv prenos meća prvog kola Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Pjera-Iga Erbera. Sve detalje sa ovog duela uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada! (VIDEO)
Live TV

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada! (VIDEO)

Juče su održani pregovori u Briselu o Kosovu i Metohiji. Svi su se pojavili, ali se nisu svi sreli. Aljbin Kurti je izbegao susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Da li Kurti nije hteo ili nije smeo da se sastane sa predsednikom, ostaje dilema. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba u Sloveniji.

27.06.2024

16:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17