• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Radivojević

05.06.2024

16:29

Gudelj doživeo isto što i Novak, pa ekskluzivno za Informer poručio! Ne sumnjam da će Nole brzo na teren!

Reuters

Novak Đoković

Gudelj doživeo isto što i Novak, pa ekskluzivno za Informer poručio! Ne sumnjam da će Nole brzo na teren!

Podeli vest

Ne sumnjam da će se Novak brzo oporaviti od povrede kolena, ipak je on jedan od najvećih profesionalaca u sportskom svetu, kaže Nemanja Gudelj, fudbalski reprezentativac Srbije.

As Sevilje i Piksijev "orao" doživeo je nedavno istu povredu kao najbolji teniser svih vremena i upravo zato veruje da će Nole ubrzo na teren.

- Ne sumnjam da će se Novak brzo oporaviti, ipak je on jedan od najvećih profesionalaca u sportskom svetu! Osim toga, izuzetno je spreman i posvećen sportu, zdravlju i svom telu. Želim mu brz oporavak i povratak na teren - rekao je Nemanja Gudelj za naš portal.

Foto: EPAIMAGES/Reuters

 

 

 

Hrabri pouzdani defanzivac najboljeg sportistu sveta, i podseća koliko je njemu trebalo da se vrati u takmičarski ritam.

- Bogu hvala, kod mene je sve prošlo u najboljem redu. Dve nedelje nakon operacije krenuo sam da trčim, a posle tri sedmice sam krenuo da treniram sa timom. Tačno mesec dana kasnije sam odigrao prvu utakmicu - poručio je Nemanja Gudelj.

Danas je iz Italije stigla vest da je Novak operisan u Parizu, međutim predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković je došao do drugih informacija.

- Mi smo zvali strica. Moj sin koji prati francusku štampu svaki dan. Francuzi su u vrlo ozbiljnim medijima napisali da je operisan. Međutim, mi smo dobili informaciju da nije. Ne bih da spekulišem - rekao je Maljković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija