• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

27.06.2024

22:42

Veoma sam zahvalna! Oglasila se Jelena Đoković! (VIDEO)

ATAIMAGES

Novak Đoković

Veoma sam zahvalna! Oglasila se Jelena Đoković! (VIDEO)

Podeli vest

Supruga Novaka Đoković, pohvalila se na Instagram profilu učešćem u animiranom filmu "U mojoj glavi 2".

Ona je pozajmila glas za jedan od likova u planetarno popularnom animiranom filmu, a povodom toga se oglasila na Instagramu.

"Veoma sam zahvalna na nezaboravnom iskustvu kratkog učešća u "U mojoj glavi“. Upravo sam čula da je veliki hit širom sveta, a u Srbiji je oborio rekord za 10 dana emitovanja (gledalo ga je preko 60 hiljada ljudi", napisala je ona.

 

 

Zatim je istakla važnost ovakvih filmova.

"Volim što postoje ovako korisni crtani filmovi ne samo za decu, već i za nas odrasle. Ko je gledao - zna o čemu pričam", zaključila je Jelena.

Mnogi njeni pratioci odmah su počeli su da lajkuju i komentarišu na pozitivan način njenu objavu.

Nema sumnje da se Jeleni dopalo učešće u ovom filmu, a videćemo da li ćemo je ranije videti u nekim sličnih projekata.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija