• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.06.2024

09:44

Ludnica zbog Srbina! Englezi opkolili Đokovića, a evo kako ga doživljavaju! (VIDEO)

profimedia

Novak Đoković

Ludnica zbog Srbina! Englezi opkolili Đokovića, a evo kako ga doživljavaju! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji sportista sveta, Novak Đoković (37), napravio je pravu pometnju u Londonu, a oduševljenim navijačima je strpljivo delio autograme i fotogravisao se sa svima koji su želeli da ovekoveče taj trenutak.

Gde god da krene srpski as, nastaje ludnica! Novak Đoković je stigao na Vimbldon i poput svih velikih zvezda izazvao je toliku euforiju da nije mogao dugo da napusti teren. Bio je opkoljen ljudima koji su poželeli da imaju uspomenu od najboljeg tenisera svih vremena, ali je naoružan strpljenjem rešio da svima izađe u susret.

Nole je prvo trenirao sa Janikom Sinerom, potom je odigrao egzibicioni meč sa Danilom Medvedevom i pobedio ga, a nakon toga se družio sa velikim brojem navijača u Londonu.

 

 

Pričao je sa osmehom na licu sa oduševljenim ljudima, potpisivao im se na loptice i u sveske i po ko zna koji put je dokazao da je teško ne voleti ga.

Uzbuđeni navijači su sve vreme vikali "Novače volimo te" a mnogi su u komentarima poručili da je Đoković divan i uvek ljubazan.

Dobro je prošao sedmostruki šampion Vimbldona na žrebu za prestižni turnir, jer na startu igra protiv Vita Koprive (27), 123. na ATP listi, sa kojim se do sada nije sastajao.

Koprivi će ovo biti prvo učešće na Vimbldonu, a najbolji plasman u karijeri mu je 111. mesto prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija