• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.07.2024

11:06

Novak izribao prostake i oduševio Hrvata! Neka si im rekao!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak izribao prostake i oduševio Hrvata! Neka si im rekao!

Podeli vest

Dejan Lovren, bivši hrvatski reprezentativac, podržao je Novaka Đokovića, nakon što je naš tensier ućutkao navijače na Centralnom terenu Vimbldona.

Nole je pregazio Danca Holgera (3:0) i izborio četvrtfinale, ali su u prvom planu nažalost bili bezobrazni navijači. Godinama je ćutao, tolerisao bezobrazluk publike, ali sad je stavio tačku.

Tokom meča se, kako je Nole rekao, često sa tribina čulo "buuu" kada bi naš teniser izgubio poen. Prvo je to izgledalo kao poruka podrške Runeu, ali je kasnije preraslo u provokaciju. Naš as to nije želeo da trpi, pa je posle meča imao poruku za sve hejtere.

- Čestitam iz dubine duše svim navijačima koji su ostali ovdje i pokazali respekt prema igraču, u ovom slučaju meni, a svima koji su odabrali pokazati nepoštovanje - želim vam lakuuuuuuuuu noooooooć. Gooood niiight - rekao je najbolji teniser u istoriji.

Foto: profimedia

Dejan Lovren

 

Pored Nika Kirjosa i Tanasisa Kokinakisa, uz našeg tenisera je i Dejan Lovren.  On je na Instagramu podelio fotografiju Đokovića i uz emodži aplauza napisao:

"Goood night. Neka si im rekao. Bravo, Nole", poručio je Lovren, fudbaler Liona.

Foto: Instahgram/Dejan Lovren

 

 

Srbin je na konferenciji za medije ponovio da nema nameru da toleriše bezobrazluk primitivaca. 

- Ne znam šta Vimbldon može da uradi po tom pitanju. U tim određenim trenucima, kada je publika platila svoje karte... Imaju pravo da budu tu i navijaju kako hoće.  Da, mogli biste da se prepirete sa glavnim sudijom ili kim god već da li treba da se uključe u određenim trenucima i smire sve na tribinama. Ali, ne mogu ja tu mnogo da uradi. Ne možete da izbacite celu jednu tribinu ili celi stadion jer se oni ponašaju tako ili pokazuju nepoštovanje. Tako je kako je. To je deo sporta. Oni biraju za koga će da navijaju, ali kad neko pređe liniju ja uvek da reagujem. Zato sam rekao to što sam rekao -  jasan je bio srpski teniser.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52