• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj. V.

10.07.2024

17:45

Novak je drk*džija, ja sam tu zbog toga! Britanac nekada pljuvao Đokovića, sada moli za intervju!

tanjug/ap

Novak Đoković

Novak je drk*džija, ja sam tu zbog toga! Britanac nekada pljuvao Đokovića, sada moli za intervju!

Podeli vest

Čuveni britanski novinar Pirs Morgan izrazio je želju da uradi intervju sa Novakom Đokovićem.

Morgan se oglasio povodom lošeg trentmana najboljeg tenisera svih vremena od strane medija i navijača u Englekoj.

Naglasio je da Nole to nije zaslužio, a zatim izrazio želju da radi intervju s njim. Nekada je čuveni novinar potpuno drugačije pričao o Srbinu, a poznato je da je imao ružne reči za njega kada nije hteo da se vakciniše. Ipak, sada je stao na Novakovu stranu.

"Novak je bio veliki drk*džija na Vimbldonu ove godine i ja sam tu zbog toga. Zaslužuje mnogo više poštovanja nego što dobija, od fanova i medija, i očigledno mu je dosadno pretvarati se da je u redu s tim. Hajde da uradimo intervju,  neću se ovako ponašati", napisao je on na društvenoj mreži "X" uz link Noletovog intervjua za "Bi-Bi-Si".

 

 

Razlog za ovakvu rekaciju je to što je Novak Đoković napustio intervju koji je s njim radio novinar "Bi-Bi-Si"-ja.

Naime, novinar je konstantno pitao Đokovića za publiku. Nikada navijači na Vimbldonu nisu bili na njegovoj strani, međutim to ga nije sprečilo da osvoji sedam titula. Novinar je insistirao da mu Novak odgovori kako se oseća kada je publika protiv njega, a Srbin mu je jasno dao do znanja da ne želi o tome da razgovara ceo intervju.

- A imate li vi neko drugo pitanje osim o navijačima? -  upitao je najbolji svih vremena u jednom momentu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija