• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

21.08.2024

08:29

Spektakl u Njujorku! Nole će danas odmeriti snage sa njim!

AP/Photo

Novak Đoković

Spektakl u Njujorku! Nole će danas odmeriti snage sa njim!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković (37) i penzionisani Argentinac Huan Martin del Potro (35), odigraće trening meč na Ju-Es openu, saopštili su organizatori.

Prijatelj Novaka Đokovića, koji je prošle godine rešio da završi profesionalnu karijeru, pojaviće se na centralnom terenu Ju-Es opena, na stadionu "Artur Eš" i odigrati meč sa Srbinom.

Duel je zakazan za sredu od 15 časova po lokalnom, odnosno 21.00 po srpskom vremenu.

 

 

Biće ovo sjajna prilika da srpski i argentinski teniser odmere snage, ali ruku na srce ovo nije zvaničan meč, a u njima Nole vodi sa 16-4.

Podsetimo, Del Potro je bio jedan od retkih tenisera koji je uspevao da napravi problem Đokoviću, Nadalu i Federeru u vreme kada su imali najveću dominaciju. On je u jednom momentu uspeo da se domogne trećeg mesta na ATP listi, ali dalje od toga nije uspeo.

 

Foto: USA Today

 

 

 

Đoković i Del Potro su se sastali u finalu Ju-Es opena 2018. godine, kada je Đoković bio bolji sa 6:3, 7:6, 6:3.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija