• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

25.08.2024

07:18

Ne odvaja se od nje! Nole jednim gestom bacio navijače u trans (VIDEO)

Reuters

Novak Đoković

Ne odvaja se od nje! Nole jednim gestom bacio navijače u trans (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (37) sutra veče započinje takmičenje na Ju-Es openu, četvrtom grend slemu u 2024. godini, a pre toga je bio prisutan na nekoliko manifestacija na kojima se družio sa svojim navijačima.

Vrlo zanimljivo bilo je na "Dečijem danu", gde je Nole malo igrao tenis, malo se družio sa mališanima. Ipak, ono što je najviše oduševilo njegove navijače i na terenu i van njega je to što je na teren izašao sa zlatom sa Olimpijskih igara oko vrata.

Ne skriva Nole da mu je osvajanje turnira u Parizu jedno od najdražih dostignuća u karijeri, pa je u Njujork poneo medalju koja mu je toliko dugo nedostajala. Srbin je na teren izašao sa osmehom na licu, a dočekan je velikim ovacijama.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu ispod.

Na konferenciji za medije izjavio je da je sjajan osećaj ponovo biti u Njujorku.

- Bio je to lep trenutak na "Dečjem danu", napravili su mi lep video, dobro smo se zabavili i podelio sam utiske o zlatnoj medalji, o najvećem uspehu u karijeri, to mogu da kažem sad kad je prošlo malo vremena. Osvajanje zlatne medalje za Srbiju, sa 37 godina, morao sam da dam najviše od sebe. Cela nacija je gledala, porodica mi je bila to, bio je to trenutak za ponos, scenario iz snova. Najintenzivnije emocije koje sam ikada iskusio na terenu, zastava, himna - zaključio je Đoković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Srbijo, ovo ćes morati da gledaš! "Netfliks" izbacuje film o košarkašima na Olimpijskim igrama u Parizu!
Košarka

Srbijo, ovo ćes morati da gledaš! "Netfliks" izbacuje film o košarkašima na Olimpijskim igrama u Parizu!

Platforma za filmove i serije "Netfliks" najavila je novi uzbudljiv projekat koji će se fokusirati na protekle Olimpijske igre u Parizu. U saradnji s najvećim svetskim zvezdama, poznata kompanija odlučila je da dokumentarac posveti košarkaškom turniru, pružajući gledaocima jedinstveni uvid u događaje i emotivne trenutke koji su obeležili ovo prestižno takmičenje.

24.08.2024

06:40

sledeća vest

Vesti

Vesić: Uvek ću braniti politiku Aleksandra Vučića, ne zato što je to moja dužnost, već zato što verujem u nju
Politika

Vesić: Uvek ću braniti politiku Aleksandra Vučića, ne zato što je to moja dužnost, već zato što verujem u nju

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je u intervjuu za "Novosti" da protesti protiv iskopavanja rude jadarit nemaju nikakve veze sa ekologijom, već da je to pokušaj smene vlasti na silu, te da će Vlada insistirati da se ceo postupak sprovodi u skladu sa zakonom, jer se ništa neće raditi na štetu države i građana.

25.08.2024

09:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija