• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.09.2024

05:58

Novak okružen vukovima usred šume... Urlikom sve zaledio, ovo morate da viditi (VIDEO)

printscreen

Novak Đoković

Novak okružen vukovima usred šume... Urlikom sve zaledio, ovo morate da viditi (VIDEO)

Podeli vest

Organizatori revijlog turnira u Rijad "Kupa šest kraljeva" na spektakularan način su najavili ekzibiciju koja je na programu od 16. do 19. oktobra.

Potred najboljeg tenisera sveta ikada Novaka Đokovića, učestovaće Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev i Holger Rune.

S obzirom  na najavu turnira navijače čeka pravi spektakl. Organizator je na vrlo originalan način najavio turnir. Uz pomoć veštačke inteligencije napravljena je savršena reklama za takmičenje. 

Novak je u njemu u vrlo moćnom izdanju. Poslednji je predstavljen kao mistični junak, na vrhu planine, okružen vukovima. Nole lebdi, ali ima potpunu kontrolu loptice koja se ledi i zaustavlja pred njim.  Dok su oko njega vukovi u divljini, na snegu, Srbin se budi iz meditacije, udara lopticu i šalje je tamo gde treba - u centar. Onda smo začuli prepoznatljiv  gromoglasan urlik iz kojeg se u obliku kapljica vode stvorilo naličje vuka.

Pogledajte najavu, Nole je od 4.10.

 

 

Prvi na snimku je Karlos Alkaraz koji izgleda kao vitez, Janik Sineri je obučen kao stari Rimljani. On šalje lopticu ka Holgeru Runeu koji se nalazi na brodu obučen kao viking. Norvežanin je šalje za Danila Medvedeva koji je dočekuje tako što jaše medveda. Potom loptica ide do Rafe Nadala koji je napravljen kao čovek od šljake. Španac šalje lopticu u šumu kod Novaka koji ima završni udarac... Tačno u metu! Na kraju su svi pored vatrenog teniskog terena, a u prvom planu je tron za koji će se teniseri boriti.

Egzibicioni turnir igra se od 16. do 19. oktobra i dan pauze biće 18. oktobar, jer po pravilima APT teniseri na egzibicijama ne mogu da igraju tri dana u nizu.  Kako su svetski meidji preneli ranije svaki učesnik će zaraditi milion i po dolara, a pobedniku će pripasti šest miliona što je duplo više nego na grend slem turnirima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za oktobar! Za samo tri dana stiže događaj koji menja sudbinu 4 znaka
PREOKRET

Mesečni horoskop za oktobar! Za samo tri dana stiže događaj koji menja sudbinu 4 znaka

Već na samom početku meseca očekuje nas prstenasto pomračenje Sunca u Vagi (2. oktobar), koje će doneti tektonske promene u narednih nekoliko meseci. Ovaj astrološki događaj će imati uticaj na sve znakove, a ponajviše na Vage, Rakove, Ovnove i Jarčeve. Takođe, osobe koje imaju podznak ili Mesec u blizini pomračenja mogu da osete ovaj događaj. Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, Pluton i Uran, tako da je ovo vreme suočavanja sa starim problemima.

29.09.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija