• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

18.10.2024

16:15

Đoković odlučio o daljoj karijeri! Izuzetno važne Novakove reči!

EPA-EFE/STR

Novak Đoković

Đoković odlučio o daljoj karijeri! Izuzetno važne Novakove reči!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković rekao je u intervjuu za argentinski "La nasion" da mu je žao onih koji žele da se povuče i da će morati da ga gledaju još neko vreme.

Novak Đoković se trenutno nalazi u Rijadu gde se takmiči na egzibicionom turniru "Slem šest kraljeva". U polufinalu je eliminisan od strane Janika Sinera, pa će se za treće mesto boriti sa Rafaelom Nadalom, koji je prethodno poražen od sunarodnika Karlosa Alkaraza.

Srpski teniser je u međuvremenu dao intervju za argentinski "La nasion", u kome je govorio o eventualnoj penziji. Kako je rekao, bliže je da nastavi da se takmiči, nego da okonča karijeru:

- Kažu mi: "Osvojio si zlato, osvojio si sve, reci 'zbogom'". Sa druge strane, neki misle da bi trebalo da nastavim dokle god mislim da mogu da budem favorit za grend slem titule. Ja sam bliže ovim drugima - rekao je Nole, pa dodao:

- Možda se predomislim, ne znam, ali zasad osećam da želim da nastavim. Još koliko? Putovanja i pronalaženje motiva padaju mi sve teže. Nije lako, pogotovo s decom, ne želim da budem odsutan od kuće dugo, ali i dalje imam nešto što me pokreće. Žao mi je onih koji žele da se povučem, jer će morati da me gledaju još neko vreme - rekao je 37-godišnji Đoković za "La nasion". 

Foto: EPA Images

 

Osvajač 24 grend slem pehara je rekao da u dubini duše veruje da može i do 25. trofeja sa najvećih turnira.

- U dubini duše osećam da mogu da osvojim još grend slem titula. Ono što me i dalje motiviše da se takmičim, naročito na slemovima, jeste osećaj da sam kandidat za osvajanje tih trofeja. Takođe, volim da nastupam u Dejvis kupu za Srbiju, sa kojom sam 2010. osvojio to takmičenje - dodao je Đoković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!
Live TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je ispitivanjem dečaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Da li će i kako njegove izjave uticati na presudu njegovim roditeljima? Na ovu temu su u "Info jutru" govorili advokat Nemanja Todorović i psihoterapeut Marija Milenković.

18.10.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Kome smeta Donald Tramp?! Da li će bivši predsednik dočekati živ izbore?
Planeta

Kome smeta Donald Tramp?! Da li će bivši predsednik dočekati živ izbore?

Američka predizborna kampanja je stigla do kraja - sve bi trebalo da se završi za tri nedelje. Ali upravo ono što bi "trebalo" ne znači da će tako biti i u stvarnosti, te nema šanse da glasanje 5. novembra stavi tačku na borbu za vlast u Americi. Štaviše, 6. novembra SAD će preći u novu, mnogo opasniju fazu za sve (ne samo stanovnike), piše Petar Akopov za RIA Novosti.

18.10.2024

17:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija