• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.07.2024

10:43

Vučić: Meč sa Amerikom će oboriti sve rekorde, bodriće vas Srbija

tanjug

Olimpijske igre

Vučić: Meč sa Amerikom će oboriti sve rekorde, bodriće vas Srbija

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić veruje da će utakmica između košarkaša Srbije i Amerike na Olimpijskim igrama (28.jul) oboriti sve rekorde gledanosti.

Predsednik je uručio je sportistima i članovima olimpijskog tima naše zemlje državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Parizu.  Na prijemu u Predsedništvu Srbije bili su srpski olimpijci - košarkaši, košarkašice, odbojkaši, odbojkašice, vaterpolisti, atletičari, rvači...

Spektakl na Igrama očekuje nas već u nedelju, kada će se obručanati Srbija i Amerika u prvom kolu košarkaškog turnira.

- Mislim da će ova prva košarkaška utakmica sa SAD da obori sve rekorde, ali nećete verovati kada vidite i brojeve za sve ostale sportiste. Koliko će Srbija da vas bodri - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: tanjug

Aleksandar Vučić sa srpskim sportistima

 

Predsedni Srbije se zahvalio našim sportistima. 

- Mogli ste da imate odmore kao svi u zemlji, da provedete vreme sa najbližima i da živite lepše u prethodnih mesec dana, ali ste sebe žrtvovali da biste doneli nešto veliko svojoj zemlji. Nema veće časti od toga. Mi ćemo sa strepnjom i nadom da pratimo svaki vaš nastup. U tekvondou, rvanju, džudou, boksu, košarci, odbojci, vaterpolistima... Na strelce neću da vršim veći pritisak, dodatno sam to uradio u poseti. Hoću da kažem veliko hvala i da se nadamo. Nadamo se dvocifrenom broju medalja. Čak i da ne donesemo nijednu, mi ćemo da vas volimo, poštujemo, pozdravimo, jer znamo da ste dali sve za svoj narod. Hvala na posvećenom radu i čast mi je da mogu da vam uručim zastavu slobode, jednog nevelikog po broju i teriroriji naroda, ali velikog po ponosu, slobodarskoj tradiciji i želji za pobedom. Hvala i živela Srbija.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba
PUN MESEC U JARCU

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba

Danas je pun Mesec u Jarcu, koji snažno menja sudbinu svih znakova, a posebno Jarčeva, Ovnova, Rakova i Vaga. Pun Mesec u Jarcu na poslednjem stepenu ovog znaka napraviće konjukciju sa Plutonom iz Vodolije, tako da će doneti duboko emotivno preispitivanje, ali i isplivavanje svega onoga što smo davno zakopali unutar sebe. Mars se nalazi u Blizancima, a Venera u Lavu, tako da je flert pojačan u letnjem periodu.

21.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija