• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

27.07.2024

11:41

Srbija blista! Milica pobedila i izborila plasman dalje!

AP/Photo

Olimpijske igre

Srbija blista! Milica pobedila i izborila plasman dalje!

Podeli vest

Srpska džudistkinja Milica Nikolić (29) savladala je Marušu Stangar u prvom delu kvalifikacija Olimpijskih igara u Parizu.

Borba je odmah počela silovito, ali je srpska džudistkinja od početka demonstrirala nešto bolju tehniku. Mukotrpan rad nagrađen je poenom posle tri minuta borbe, takozvanim "Vaza-arijem", inače posle "Ipona" najvažnijim potezom u džudou.

Štangarova je, uzdrmana sjajnim obaranjem, znala da je čeka još teži posao, pošto je morala da nadoknadi prednost protiv izuzetno raspoložene i motivisane Milice.

Foto: Starsportphoto©

Milica Nikolić

Na svu sreću, u tome nije uspela i Srpkinja je do kraja održavala pomenutu prednost i odolela svim naletima Slovenke.

Milica je iza sebe ostavila jako dobar nastup na Grend slemu u Dušanbeu u maju ove godine, gde je zauzela treće mesto, dok je njena protivnica tada bila peta.

Pomenuti turnir obilovao je odličnom konkurencijom, pa je poslužio kao idealna provera pred "ono pravo" u Parizu. 

Dobrim nastupom najavila je dobru formu pred put u francusku prestonicu i borbu sa predstavnicom Slovenije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine
Društvo

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će krajem 2025. ili početkom 2026. godine biti u potpunosti završen Moravski koridor, koji se trenutno radi, a da će do kraja ove godine u saobraćaj biti pušteno 30 kilometara tog koridora, čime će u saobraćaj biti uključeni Trstenik i Vrnjačka banja kao i deo deonice Preljina - Adrani najverovatnije do Mrčajevaca.

27.07.2024

15:21

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija