• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

27.07.2024

18:40

Šmekerski potez! Ebden završio singl karijeru, pa poručio: Nole, osvoji zlato!

EPA Images

Olimpijske igre

Šmekerski potez! Ebden završio singl karijeru, pa poručio: Nole, osvoji zlato!

Podeli vest

Australijski teniser izgubio je na startu Olimpijskih igara od Novaka Đokovića sa ubedljivih 6:0, 6:1.

Za iskusnog Metjua Ebdena (36) nije moglo teže na otvaranju turnira u Parizu. Rekorder po broju grend slemova i prvi nosilac dao mu je samo jedan gem za svega sat vremena igre, ali to nije previše potreslo momka rođenog u Južnoj Africi.

On je, inače, specijalista za dubl, trenutno je treći na ATP listi, a osvajao je Australijan open i Vimbldon. Metju je posle duela sa Noletom saopštio da više neće igrati u singlu, ali je ostavio i jednu šmekersku poruku za srpskog asa.

"Mogu sa sigurnošću da kažem da sam se zvanično penzionisao iz singlova posle ovoga. Bilo je zadovoljstvo deliti teren sa Novakom na mom poslednjem singl meču na stadionu "Filip Šatrije". Želim ti sve najbolje u nastavku turnira (ako ne igraš protiv nekog Australijanca). Nadam se da ćeš osvojiti zlato", napisao je Ebden, uz emotikon koze, kao jasan znak da je Đoković za njega najbolji svih vremena (GOAT).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Ebden (@matt_ebden)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(UŽIVO) Francuzima zlatna medalja! Vijori se srpska zastava u Lilu, navijači pristižu!  Đoković "počistio" Australijanca! Sara Ćirković eliminisana na startu! Uživo
Olimpijske igre

(UŽIVO) Francuzima zlatna medalja! Vijori se srpska zastava u Lilu, navijači pristižu! Đoković "počistio" Australijanca! Sara Ćirković eliminisana na startu!

Prvi dan Olimpijskih igara u Parizu otvorile su naša džudistkinja Milica Nikolić koja je eliminisana u 2. kolu, potom Jovana Arsić koja se plasirala u četvrtinale skifa i strelac Damir Mikec, koji je izbrio finale i u nedelju oko 9:30 će se boriti za zlato! Novak lako do druge runde, a Sara Ćirković neočekivano ispala.

27.07.2024

20:35

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija