• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

27.07.2024

20:03

Tamberi se izvinio ženi zbog burme! Ona će zauvek ostati u "gradu ljubavi"

EPA Images

Olimpijske igre

Tamberi se izvinio ženi zbog burme! Ona će zauvek ostati u "gradu ljubavi"

Podeli vest

Ljubavi moja, žao mi je što sam izgubio burmu, ali ako želiš, bacićemo i tvoju u Senu, pa da zauvek budu zajedno, a mi ćemo se opet venčati, poručio je svojoj lepšoj polovini italijanski atletičar Đanmarko Tamberi.

Njemu je ispala burma u Senu dok je nosio zastavu Italije na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara. Ostali sportisti odmah su počeli da ga zezaju brinući kako će pred suprugu, a dan kasnije on joj je uputio vrlo poetično izvinjenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HALFSHAVE (@gianmarcotamberi)

 

"Žao mi je ljubavi moja, strašno mi je žao. Previše vode, previše kilograma izgubljenih u poslednjih nekoliko meseci ili možda neverovatan entuzijazam zbog onog što smo radili. Verovatno sve troje. Činjenica je da sam video prsten kako izmiče i kako leti... Pratio sam ga očima dok nisam video kako odskače u čamcu. Zveckanje nade... Ali, na žalost, odskok je bio u pogrešnom smeru i lebdeći više od hiljadu puta u vazduhu, video sam ga kako uranja u vodu kao da je to jedino mesto gde je želeo da bude. Nekoliko trenutaka koji su trajali zauvek" napisao je sportista. 

Foto: EPA Images

 

 

On ističe da, ako je već morala negde da spadne burma, nije mogla da izabere bolje mesto od reke koja je simbol Pariza, grada ljubavi. 
"Ako je to zaista moralo da se desi, ako sam zaista morao da izgubim ovaj simbol, ne bih mogao da zamislim bolje mesto. Ostaće zauvek u koritu grada ljubavi, odleteo je dok sam pokušavao da italijansku trobojku ponesem što je više moguće tokom ceremonije otvaranja najvažnijeg sportskog događaja na svetu. Da sam morao da izmišljam izgovor, nikada ne bih mogao da budem tako maštovit" istakao je skakač uvis. 

 

 

Na kraju je svojoj dragoj predložio da se opet venčaju i kupe nove burme. 

"Iza onog što se desilo stoji ogromna simbolika. Ukoliko je potrebno, bacićemo i tvoju burmu u reku da zauvek budu zajedno, a onda ćemo imati izgovor, da kao što smo želeli, obnovimo naše zavete i opet se venčamo. Volim te ljubavi moja. Neka to bude dobar znak za povratak kući sa još jednim zlatom" zaključio je Tamberi. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(UŽIVO) OBOREN OLIMPIJSKI REKORD! PLJUŠTE MEDALJE U FRANCUSKOJ! Vijori se srpska zastava u Lilu! zabela poražena od Portorikanke! Đoković "počistio" Australijanca! Uživo
Olimpijske igre

(UŽIVO) OBOREN OLIMPIJSKI REKORD! PLJUŠTE MEDALJE U FRANCUSKOJ! Vijori se srpska zastava u Lilu! zabela poražena od Portorikanke! Đoković "počistio" Australijanca!

Prvi dan Olimpijskih igara u Parizu otvorile su naša džudistkinja Milica Nikolić koja je eliminisana u 2. kolu, potom Jovana Arsić koja se plasirala u četvrtinale skifa i strelac Damir Mikec, koji je izbrio finale i u nedelju oko 9:30 će se boriti za zlato! Novak lako do druge runde, a Sara Ćirković neočekivano ispala.

27.07.2024

22:18

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija