• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

28.07.2024

11:07

Stjepanović oduvao rivale, ali ostao bez polufinala!

Starsportphoto

Olimpijske igre

Stjepanović oduvao rivale, ali ostao bez polufinala!

Podeli vest

Srpski plivač Velimir Stjepanović završio je kvalfikacionu trku na 200 metara slobodnim stilom na prvoj poziciji, ali se nije plasirao u polufinale Olimpijskih igara u Parizu.

On je ostvario vreme 1:47.56, a tokom cele trke je bio ubedljiv na prvom mestu.

Nastupao je u prvoj kvalifikacionoj trci, a iza njega su ostali Slovenac Sašo Boškan (1:48.75), Sirijac Omar Abas (1:53.01) i Pakistanac Muhamad Ahmed Durani (1:58.67).

Međutim, on najverovatnije neće plivati u polufinalu.

Kako ima pet kvalifikacionih trka, ređaju se iz svih najbolji rezultati, pa je Stjepanovićevo vreme 18. najbolje u Parizu što ga ne vodi u dalje takmičenje. On je za sada druga rezerva.

Najbolje vreme u kvalifikacijama u Parizu imao je Rumun David Popović koji je trku na 200 metara završio za minut i 45.65 sekundi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Patrijarh Porfirije o stradanju Srba u selu Velika: Ne sudimo nikome, sabrali smo se da se pomolimo!
Politika

Patrijarh Porfirije o stradanju Srba u selu Velika: Ne sudimo nikome, sabrali smo se da se pomolimo!

Patrijarh Porfirije boravi u manastiru Đurđevi Stupovi u Beranama, kako bi se sa okupljenim vernicima pomolio i odao počast stradalima u selu Velika i gornjepolimskim selima, koje su pre 80 godina, na današnji dan, masakrirali pripadnici 7. SS dobrovoljačke brdske divizije Princ Eugen koje su činili Hrvati i Nemci i 21. SS brdske divizije Skenderbeg koje su činili Albanci.

28.07.2024

12:13

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija