• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

28.07.2024

17:04

Kraj: Srbija poražena nakon pet setova!

profimedia

Olimpijske igre

Kraj: Srbija poražena nakon pet setova!

Podeli vest

Odbojkaši naše zemlje poraženi su na startu Olimpijskih igara pošto su sa 3:2 bili bolji Francuzi.

SRBIJA - FRANCUSKA  2:3 (25:23, 17:25, 17:25, 25:21, 6:15)

 

UŽIVO: 

PETI SET

KRAJ! 

2:12 - Čini se da su "orlovi" ostali bez pogona... Francuzi grabe ka pobedi! 

1:7 - Nastavlja da raste prednost "trikolora", a odbojkaški meč prati i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković koji je na tribinama zajedno sa ćerkicom. 

 

 

1:4 - Razbudila se publika na tribinama, Francuzi crpe energiju i dolaze do prednosti na startu petog seta. 

ČETVRTI SET

25:21 - Bravo, momci! Srbija osvaja četvrti set, igraće se peti - odlučujući!  

22:20 - Briljira u ovim momentima Miran Kujundžić! Srbija ima dva poena prednosti! 

20:19 - Velika borba u četvrtom setu, "orlovi" su uspeli da poravnaju rezulta, ponovo radi srpski blok. 

Foto: eurovolley.cev.eu

 

16:17 - Igra se poen za poenom... 

14:13 - BRAVO! Evo ga preokret "orlova", nakon dugo vremena naša reprezentacija vodi u Parizu! 

9:11 - Došla je Srbija na poen zaostatka, ali "trokolori" odmah uzvraćaju istom merom i vraćaju najčešću prednost. 

4:6 - Nastavlja se dobar niz Francuza, ne uspevaju "orlovi" da pronađu energiju iz prvog seta. 

TREĆI SET

17:25 - Furiozna igra "trikolora" do kraja trećeg seta! Nikakvu šansu nije imala Srbija, kompletan preokret Francuske. 

13:15 - Francuska ponovo vodi... Stali su "orlovi", a domaćin to znalački koristi. 

11:11 - Brilijantno od starta meča servira Marko Ivović, nemaju Francuzi rešenja za njegove "bombe" sa druge strane mreže.  

8:7 - Sjajno su počeli naši odbojkaši ovaj set, sve podseća na reprizu prvog seta. Dobra energija izabranika Igora Kolakovića. 

4:4 - Ujednačen rezultat na startu trećeg seta, Srbija je ponovo pronašla svoj ritam, a dobar u drugoj liniji odbrane je libro - Kapur. 

DRUGI SET

17:25 - Završili su "trikolori" posao u drugom setu, daleko lakše nego što je to našim odbojašima pošlo za rukom. 

Foto: epaimages

 

17:23 - Promešao je Kolaković karte u finišu drugog seta i to daje rezultate budući da su "orlovi" vezali nekoliko poena i ublažili prednost našeg rivala. 

10:17 - Raspoloženi su "trikolori" u drugom setu i deluje da će vrlo brzo privesti posao kraju. Mora Kolaković da reaguje tajm-autom nakon što su naši rivali napravili novu seriju. 

8:12 - Nastavlja prednost Francuske da raste, potpuno je stao srpski blok na startu drugog seta, znalački to koristi domaćin i preko Ngapea uvećava vođstvo. 

4:6 - Prišla je Srbija na poen, ali su opet domaćini uspeli da poentiraju. Vode sa dva poena razlike. 

PRVI SET 

25:23 - BRAVO! Srbija vodi protiv Francuske! 

24:22 - Atanasijević kada je najvažnije! Korektor našeg tima vezuje dva poena, a potom i snažnim servisom probija odbranu Francuske. "Orlovi" imaju set loptu... 

21:21 - Francuska poravnava rezultat u Parizu! Pronašli su "trikolori" defanzivni ritam, sjajno funkcioniše blok, očekuje nas drama u finišu prvog seta. 

19:17 - Uzvraćaju sada "trikolori", dva puta je Ivović uhvaćen u bloku, Kolaković reaguje tajm-autom kako bi odbio nalet rivala. 

18:14 - Odžravaju naši odbojkaši četiri poena prednosti! Naštimovano deluju "orlovi" i sada na grešku teraju Činenjezea!

15:11 - Nastavlja se dobar niz izabranika Igora Kolakovića, sada je Jovović naterao Ngapea na grešku, upecao se korektor "trikolora". 

Foto: EPA Images

 

10:8 - Bravo breeeeeee! Serija 5:1 za "orlove", Dražen Luburić nerešiva je enigma za odbranu Francuske, koristi to Srbija i dolazi do novog vođstva. 

5:7 - Biće našim odbojkašima potreban bolji blok ukoliko žele da naprave rezultat protiv favorizovanog rivala. Prelako Ngape i Činenjeze pronalaze put do našeg polja. 

3:2 - Izjednačen početak u Parizu. Srbija je uzela dva poena na servis Francuza, a "trikolori" uzvraćaju istom merom. Usledio je sjajan napad Dražena Luburića te "orlovi" imaju uvodnu prednost. 

PRE MEČA

16:45 - Dobro došli na lajv prenos prvog meča grupne faze na odbojkaškom turniru na Olimpijskim igrama. Sve detalje sa utakmice Srbije i Francuske uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija