• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

28.07.2024

17:39

ŠTETA! Srbija ostala bez medalje... Bunčić poražen u finalu repasaža!

tanjug/ap

Olimpijske igre

ŠTETA! Srbija ostala bez medalje... Bunčić poražen u finalu repasaža!

Podeli vest

Srpski džudista - Strahinja Bunčić, poražen je u finalu repasaža u kategoriji do 66 kilograma pošto je od njega bolji bio Gusman Kirkizbaev iz Kazahstana sa 1:0.

Šteta... Strahinja Bunčić nije iskoristio veliku šansu u finalu repasaža pošto ga je u borbi za bronzanu medalju savladalo Gusman Kirkizbaev. Predstavnik Kazahstana ključan poen obezbedio je 15ak sekunda pre kraja meča kada je iskoristio lošu reakciju našeg borca i rešio borbu u Parizu. 

Daleko bolje je Bunčić delovao na startu borbe, preuzeo je inicijativu na tatamiju i pritiskao Kazahstanca. Ipak, iskustvo Gusmana Kirgizbaeva je presudila na njegovu stranu. Nalet našeg borca prekinula je sudijska opomena, a nakon što je oborio srpskog borca na bok sve je bilo gotovo. 

Srpski džudista - Strahinja Bunčić, lako je rešio prve dve prepreke na Olimpijskim igrama, ali je potom naleteo na najboljeg u svojoj kategoriji. Moldavac Denis Vijera je sa 10:0 savladao našeg borca i poslao ga u repasaž, a tamo je Bunčić bez borbe stigao do bitke za medalju budući da mu je zbog povrede meč predao Tadžikistanac - Nuril Emamoli. Nažalost, snage za medalju nije bilo...

Srpski nacionalni tim, ali i navijači, moraće da čekaju narednu priliku za prvu medalju na Olimpijskim igrama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija