• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

28.07.2024

19:48

Nadal zakazao okršaj sa Novakom pa zagrmeo: Bio sam prilično brilijantan...

EPAIMAGES

Olimpijske igre

Nadal zakazao okršaj sa Novakom pa zagrmeo: Bio sam prilično brilijantan...

Podeli vest

Španac ni reči o 60. okršaju sa Đokovićem.

Iako je do poslednjeg momenta nastup Rafaela Nadala u singl konkurenciji na Olimpijskim igrama bio pod znakom pitanja, Španac je ipak rešio da zaigra u Parizu. Pojavio se jedan od najboljih svih tenisera na terenu i nakon velike drame sa 2:1 savladao Martona Fučoviča, a samim tim i  zakazao 60. okršaj protiv Novaka Đokovića. 

Žrebom je odlučeno da Đokovićev rival u drugom kolu bude baš Rafael Nadal, a nema sumnje da će njihov sutrašnji okršaj u Parizu privući najviše pažnje od svih događaja koji su na programu. Španac je daleko od svog nivoa, videlo se to i danas budući da je imao mnogo problema protiv Martona Fučoviča. Ipak, zadovoljan je Rafa kako je izgledao na terenu, posebno u prvom setu. 

- Prvi set je bio prilično briljantan za moj trenutni nivo. Igrao sam onako kako sam morao. Posle se on popravio i izgubio sam ritam meča u smislu da sam prestao da se krećem, bio sam statičan. Nisam mogao da ga skinem sa njegovo forhenda... Sticao sam samopouzdanje kako je vreme teklo, a onda sam  povratio više energije i na kraju je meč otišao na moju stranu - rekao je Nadal nakon pobede nad Fučovičem. 

Foto: EPAIMAGES

 

Imao je Španac veliku podršku navijača u Parizu budući da se turnir igra na terenima Rolan Garosa. Nije želeo puno pažnje da posvećuje publici Rafeal Nadal već je istakao kako ga do pobede može odvesti samo dobra igra. 

- Jedino je važno da igram dobro, postoje tereni prema kojima gajite osećanja i nosite uspomene, ali ono što će vam na kraju doneti pobedu, to je dobra igra - podvukao je Nadal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija