• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.07.2024

11:31

Idemoooo! Natalija  je u četvrtfinalu OI!

Tanjug/AP

Olimpijske igre

Idemoooo! Natalija je u četvrtfinalu OI!

Podeli vest

Srpska bokserka Natalija Šadrina slavila je u osmini finala Olimpijskih igara!

Evropska šampionka savladala je Duniju Kelif iz Alžira u kategoriji do 60kg i plasirala se u četvrtfinale prestižnog takmičenja.

Srpkinja je od samog starta zadavala velike probleme protivnici, najviše preko prednjeg direkta. 
Dobro se kretala naša reprezentativka, a uspela je da zada nekoliko direktnih udaraca iz kontre, pa su sudije odlučile da je Natalija bila bolja u prvoj rundi.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Nastavila je Šadrina da se dobro kreće i u drugoj rundi, ali sudije su ipak bile podeljene, ali je na kraju dobila blagu prednost!

Kelifovoj ništa nije polazilo za rukom u trećoj rundi i kratko je trajala neizvesnost nakon okončanja meča! Čekalo se da sudija proglasi pobednicu, ali je i u tim momentima rođenoj Ruskinji bio osmeh na licu, jer su svi bili svesni da je zaslužila pobedu.

Srpsku predstavnicu u četvrtfinalu čeka Kineskinja Venlu Jang, a duel je zakazan za 31. jul sa početkom nakon 13 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija