• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

31.07.2024

20:23

Majdov teško podneo eliminaciju: Sudijska go*na satanistička, džudo je uništen!

EPA

Olimpijske igre

Majdov teško podneo eliminaciju: Sudijska go*na satanistička, džudo je uništen!

Podeli vest

Srpski džudista Nemanja Majdov šokirao je objavom na svom Instagram profilu na kojoj direktno napada i okrivljuje sudije i Olimpijske igre zbog njegove eliminacije.

Trofejni sportista je, mimo svih očekivanja, jako brzo okončao učešće na Igrama i to posle crvenog kartona i diskvalifikacije u borbi sa Grkom Todorosom Celidisom. 

Ubrzo se Majdov oglasio preko druševene mreže Instagram i brutalnom porukom nedvosmisleno rekao šta misli.

Foto: printscreen instagram

Objava Majdova na Instagramu

"Satanistički smećari, seme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovali me nakon dva minuta i ne pružaju mi šansu da uopšte pokažem bilo šta... Jesu vam to te vrednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratiće vam se svaka suza go*na satanistička", glasi deo Nemanjine objave.

U nastavku je ocenio da je džudo "mrtav sport" i potencijalno nagovestio odustanak od daljeg takmičenja na Olimpijskim igrama.

"Jedino tako me i možete zaustaviti, klošari. Džudo je uništen i popi*an sport. Sto odsto sudijska kontrola ishoda meča... Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, ćutiš jer da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrejao", nastavio je Majdov da bljuje vatru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21