• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

01.08.2024

10:49

ŠOK I LOŠE VESTI IZ PARIZA! Pukao i Kukolj, zbunio ga semafor! (VIDEO)

profimedia

Olimpijske igre

ŠOK I LOŠE VESTI IZ PARIZA! Pukao i Kukolj, zbunio ga semafor! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski džudista Aleksandar Kukolj (32), šestog dana Olimpijskih igara izgubio je od Mađara Žombora Vega sa 0:1.

Srpski džudo tim na 33. Olimpijskim igrama ima šest reprezentativaca, a Kukolj koji je osvojio evropsko zlato 2017. i svetsko srebrbo 2021. godine, nije uspeo kao jedan od najiskusnijih da slavi.

Vrlo brzo po početku borbe po žuti karton dobila su oba takmičara! Uskoro je usledio još jedan žuti karton za Žombora Vega, ali to ga nije poremetilo.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Prvi bod osvojio je upravo Veg i to vazarijem, bacio je Aleksandra Kukolja na bok i rešio meč u svoju korist!

 

Inače, srpski džudista je posle tog vazarija bio zbunjen jer je mislio da je on dobio poen, pošto je semafor prvo pokazao poen za Kukolja, ali je ubrzo promenjen rezultat. Aleksandar to nije video, a onda je pogledao u trenera koji ga je ubrzavao sa "Požuriii, gubiš". Ipak, nije došlo do promene rezultata...

Juče je odmah na startu takmičenja eliminisan Nemanja Majdov, a danas i njegov kolega koji se takmiči u kategoriji do 100 kilograma iznenađujuće okončao takmičenje. Šteta...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)
Politika

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)

Dok neki funkcioneri naprednjaka, posebno na lokalu, ćute o iskopavanju litijuma, kalkulišu i ne oglašavaju se povodom rudarenja istog, jer se plaše reakcija i pada rejtinga, član predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović, ne mareći za rejting koji bi možda i pao usled izrečene istine, ne odustaje od toga da iznosi samo proverene i tačne informacije!

01.08.2024

11:32

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21