• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

02.08.2024

12:34

Nije dobro! Doktor otkrio stanje Angeline Topić

printscreen

Olimpijske igre

Nije dobro! Doktor otkrio stanje Angeline Topić

Podeli vest

Srpska atletičarka Angelina Topić (19) plasirala se u finale Olimpijskih igara uprkos povredi, ali doktor reprezentacije Jovan Đurović nije dao optimistične prognoze.

Topićeva se povredila na zagrevanju. Doktori i fizioterapeuti našeg tima pokušali su da joj pomognu, zavili su joj skočni zglob koji je povredila, ali nije mogla u potpunosti da se osloni na njega.

Uspela je ipak da dođe do finala sa preskočenih 192 centimetara jer je ostvarila 12. najbolji rezultat u kvalifikacijama i sada je čekaju snimanje i analize kako bi se utvrdio stepen povrede.

Međutim, kako je medijima rekao doktor reprezentacije Jovan Đurović na stadionu u Parizu, prognoze nisu baš optimistične.

- Ne deluje to ništa dobro, ali videćemo, nadamo se da će biti u redu - rekao je Đurović.

Finale je na programu u nedelju od 19.55.

Foto: Informer

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)
Live TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je počeo da dopušta mogućnost mirovnih pregovora sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom, zbog verovatnog dolaska Donalda Trampa na vlast u Americi, piše Onet pozivajući se na poljskog politikologa Vitolda Sokalu. Ova saznanja i pitanje da li će do pregovora uskoro i doći komentarisali su Ivan Ivanović iz SNP "Naši" i putem video-linka bivši protivterorista i dobrovoljac u ratu u Donbasu Radomir Počuča.

02.08.2024

12:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija