• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

03.08.2024

10:25

Hrvaticu poraz od Olge Danilović motivisao da ne ode u penziju, a sada je u finalu OI!

profimedia

Olimpijske igre

Hrvaticu poraz od Olge Danilović motivisao da ne ode u penziju, a sada je u finalu OI!

Podeli vest

Hrvatska teniserka Dona Vekić pre dva meseca želela da se penzioniše a sada je u finalu Olimpijskih igara. Ona ističe da je razlog za ne odlazak u penziju poraz na Rolan Garosu koji je pretrepela od naše Olge Danilović.

Teniserka iz Osijeka je na Rolan Garos dogurala do četvrtfinala, a zatim je poražena od naše Olge Danilović. Hrvatica je istakla da je pre početka tog turnira želela da okači "reket o klin", ali da je poraz motivisao da nastavi dalje.

- Bio je četvrtak pre Rolan Garosa. Stigla sam u klub. Rekla sam treneru: ‘Slušaj, želim da se povučem. Želim da idem kući, duža pauza’. Nisam imala nikakvu energiju, motivaciju da treniram. Imala sam osećaj da sam dala sve za tenis, a nisam imala rezultate kakve sam očekivala. Poraz u Parizu (od Olge Danilović prim. aut) bio je tako bolan. Ali, motivisao me je da radim, nastavim da guram dalje - rekla je ona. 

Foto: profimedia

 

 

Istakla je da to nije prvi put daje želela da se povuče iz profesionalnog sporta.

- Nekoliko puta tokom karijere nisam želela više da igram tenis. Bilo je to posle operacija, jedna je obavljena nedavno - podvukla je Dona Vekić.

Ona je u karijeri osvojila četiri turnira, trenutno je 21. teniserka sveta, a najbolji plasman joj je 19. mesto.

Dona u finalu Olimpijskih igara igra protiv Kineskinje Ćinven Dženg, a meč je na programu oko 15.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)
Live TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)

Nadamo se da će doći do mira između Palestine i Izraela. Za samo nekoliko meseci od Palestine je ostalo sivilo i crnilo. Generalni sekretar Hezbolaha rekao je da je Izrael prešao crvenu liniju i da može da očekujue osvetu. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i analitičar Luka Stajić. Uživo u program iz Tel Aviva javio se i počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić koji je komentarisao trenutnu situaciju u ovoj zemlji. Uživo u program javio se i novinar Dejan Jelača koji je komentarisao izbore u Americi.

02.08.2024

21:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija