• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

03.08.2024

13:22

Kakav car! Novak zapalio društvene mreže i zapevao čuveni hit sa navijačima! (VIDEO)

printscreen

Olimpijske igre

Kakav car! Novak zapalio društvene mreže i zapevao čuveni hit sa navijačima! (VIDEO)

Podeli vest

Sjajno je raspoložen srpski teniser Novak Đoković (37) koji je izborio finale Olimpijskih igara, a u prilog tome govori snimak koji je "zapalio" društvene mreže.

Srpski as je prvi put u bogatoj karijeri obezbedio svojoj zemlji srebrnu medalju, a daće sve od sebe u nedelju da se domogne i zlata koji mu je životni san.

Na tom putu stoji mu sjajni Španac Karlos Alkaraz, a Nole prosto zrači optimizmom, što se da videti na svakom koraku.

Naime, na njega je naletela grupa navijača i zapevala čuveni hit "I Gotta Feeling", a kada je došao deo pesme u kojem se spominje "good night" (laku noć), zajedno su zapevali čuveno "guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud najt" i prasnuli u smeh!

 

 

Podsetimo, Nole se nakon pobede nad Holgerom Runeom na Vimbldonu u izjavi na terenu osvrnuo  na navijače Danca i imao za njih posebnu poruku.

– Želim vam laaaku noć, laakuuu noć. Na Turu sam više od 20 godina, znam sve trikove. Igrao sam u mnogo neprijateljskijim atmosferama od ove, ne možete mi ništa. Ljudi ovde vole tenis, plate kartu, cene napore igrača. Čestitam iz dubine duše svim navijačima koji su ostali ovde i ponašali se pristojno – istakao je on, a njegovo "lakuuu noć" oduševilo je svet i postalo panetarni hit.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Kurti nastavlja lov na Srbe! Njegovi banditi uhapsili petog Srbina danas!
Politika

Kurti nastavlja lov na Srbe! Njegovi banditi uhapsili petog Srbina danas!

Nakon hapšenja četvoro Srba iz Pasjana zbog navodnih ratnih zločina, jutros je priveden i peti Srbin iz Kosovskog Pomoravlja, rečeno je Tanjugu u Kancelariji za Kosovo i Metohiju. Nenad Stojanović iz sela Bosce kod Kosovske Kamenice priveden je u akciji tzv. kosovske policije pod optužbama za navodne ratne zločine.

03.08.2024

13:59

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija