• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

03.08.2024

16:36

Tamburala si nas kao volove! Milici se javio školski drug i sve nasmejao

EPA Images

Olimpijske igre

Tamburala si nas kao volove! Milici se javio školski drug i sve nasmejao

Podeli vest

Bravo, školska, tamburanje se isplatilo, tukla si nas k`o volove, poručio je džudistkinji Milici Žabić drugar iz školskih dana.

Srpska džudistkinja takmičila se danas ekipno i zabeležila je tri pobede. Lepo joj je išlo, delovalo je da je spremna da se suprostavi svakom ko joj je izašao na crtu. Međutim, kako su reprezentacije imale po šest učesnika, potrebno je bilo da najmanje četvoro njih protiv svake reprezentacije ostvari pobede za prolaz dalje, tako da će Žabićevoj medalja ostati samo san.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Međutim, njen fantastičan učinak nije prošao nezapaženo u Srbiji, a Milici se na društvenoj mreži tviter javio jedan od školskih drugara.

 

 

"Bravo, školska, isplatilo se ono tamburanje u osnovnoj", napisao je on.

Milica je uz osmeh odgovorila: "Hahah, kakvo tamburanje, brate?"

Dečko, koji je očigledno zapamtio neke batine joj je odgovorio.

"Tukla nas k`o volove" zaključio je u šali drug srpske dužistkinje. 

Ona je prethodni dan eliminasana u pojedinačnoj konkurenciji, tako da se vraća kući bez medalje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija