• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.08.2024

18:27

Alkaraz u suzama čestitao Novaku: Zaslužio je ovo! (VIDEO)

EPAimages

Olimpijske igre

Alkaraz u suzama čestitao Novaku: Zaslužio je ovo! (VIDEO)

Podeli vest

Neverovatan meč, Đoković je u teškim momentima podizao nivo igre, poručuje Španac.

Stigle su Novaka Đokovića emocije nakon što je savladao Karlosa Alkaraza u finalu Olimpijsih igara i tako došao do dugo čekanog zlata. Plakao je Đoković, plakali su navijači, plakala je Srbija, a plakao je i Karlos Alkaraz. Španac je pružio dostojan otpor najvećem svih vremena, pratio ga u korak, ali je nakon više od dva i po sata atomskog tenisa morao da prizna poraz. 

Iako je ostavio sjajan utisak tokom čitavog turnira trećem teniseru sveta je poraz u finalu Olimpijskih igara teško palo. Pokušao je to da sakrije tokom razgovora sa Aleksom Korečom, ali nije uspeo... Nekadašnji teniser, a danas voditelj, dao mu je nekoliko desetina sekundi da se smiri. 

- Bolno je izgubiti na ovaj način... Imao sam svoje šanse da ostanem u meču, nisam ih iskoristio. Novak je igrao sjajno i zaslužuje ovo! U teškim momentima je podizao svoj nivo igre, igrao je neverovatne udarce. Bio je ovo neverovatan meč - rekao je Karlos Alkaraz.

 

 

Mladi Španac već godinama pokazuje svoj raskošan talenat i, nema nikakve dileme, jednog dana će na tronu naslediti Novaka Đokovića. Zadovoljan je, priznaje Alkaraz, prikazanom igrom na Olimpijskim igrama. 

- Razočaran sam pomalo, ali iskreno napustiću teren visoko uzdignute glave. Dao sam sve što sam imao. Boriti se za Španiju za mene je sve. Ponosan san na način na koji sam igrao danas - podvukao je Španac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi
Politika

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je večeras u selu Medveđa tematski kulturno-obrazovni kamp u kom učestvuju deca srpskog porekla iz Rumunije i Bosne i Hercegovine, dok su im domaćini mališani iz Trstenika i Kraljeva.

04.08.2024

20:07

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!
Politika

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je prethodna vlast, promenama zakona 2006. i 2011, de jure dala eksploataciona prava Rio Tintu, pošto je zakon promenila tako da samo onaj ko ima istražna prava može da dobije i eksploataciona prava i naglasila da je to priznao i profesor geologije u penziji Zoran Stefanović.

04.08.2024

19:52 >> 19:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija