• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.08.2024

05:23

Bog je veliki, Bog je veliki! Niste videli da je Novak ovo uradio, pa uzeo medalju i pogledao u nebo (VIDEO/FOTO)

tanjug/ap

Olimpijske igre

Bog je veliki, Bog je veliki! Niste videli da je Novak ovo uradio, pa uzeo medalju i pogledao u nebo (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković ostvario je veliki san, osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Posle pobede protiv Karlosa Alkaraza (2:0) prilikom dodele medalja Nole se prekrstio, a onda stao na postolje, a nakon što je stavio zlato oko vrata rekao je: Bog je veliki. Novak je očigledno u veri pronalazio snagu tokom takmičenja u Parizu. Nije to prvi put, naš as ne krije da je privržen hrišćanstvu.

Sad je to još jednom pokazao. Možda niste videli tokom TV prenosa ali jeste Milica Mandić i video je postavila na Instagram profilu. Nole se prekrstio pa stao na postolje koje pripada najboljem.

Sa olimpijskim zlatom u ruci, pre poziranja fotografima, Novak je podigao glavu ka nebu i ponavljao "Bog je veliki, Bog je veliki, Bog je veliki". Kamere su snimile taj njegov potez, kojim je još jednom pokazao koliki je vernik. Tokom takmičenja u Parizu često ja isticao krstić na majici i objavljivao na Instagramu "postove" uz reči "Slava Bogu".

Posle meča, na konferenciji za novinare govorio je o tom detalju.

 - U tom trenutku rekao sam "Slava Bogu". To sam govorio. Najvećem svevišnjem, kome sam zahvalan.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi
Politika

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je večeras u selu Medveđa tematski kulturno-obrazovni kamp u kom učestvuju deca srpskog porekla iz Rumunije i Bosne i Hercegovine, dok su im domaćini mališani iz Trstenika i Kraljeva.

04.08.2024

20:07

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija