• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.08.2024

15:08

Katastrofa! Srpski rvač izgubio dobijen meč od Turčina u Parizu!

Starsportphoto

Olimpijske igre

Katastrofa! Srpski rvač izgubio dobijen meč od Turčina u Parizu!

Podeli vest

Srpski rvač Georgij Tibilov (24) poražen je u kategoriji do 60 kilograma u Parizu, a u prvom meču na Olimpijskim igrama savladao ga je Turčin Enesa Bašar sa 8:7.

Tibilov je prvi od srpskih rvača izašao na strunjaču na ovim Olimpijskim igrama, na koje je došao preko svetskih kvalifikacija koje su održane u Istanbulu, a iz šest borbi upisao je pet pobeda.

Iako je delovalo da će naš as ekspresno rešiti prvu prepreku u vidu Turčina, pošto je vodio sa 7:0 u prvom kvalifikacionom meču, ovaj se vratio i izjednačio na nešto više od minut pred kraj susreta!

Na kraju je pobedio rival našeg asa, jer je poslednji osvojio poen na meču!

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Prethodna dva velika uspeha u dresu srpskog tima ostvario je na EP u Zagrebu kad je, 23. aprila 2023. osvojio bronzanu medalju i tačno pet meseci kasnije, takođe bronzu, na SP u Beogradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

NIS tradicionalno uz sportski kamp "Srbija te zove": Događaj okupio decu sa Kosova i Metohije, regiona i dijaspore
Društvo

NIS tradicionalno uz sportski kamp "Srbija te zove": Događaj okupio decu sa Kosova i Metohije, regiona i dijaspore

Sportski kamp „Srbija te zove” održava se od 1. do 11. avgusta u Domu učenika srednjih škola „Patrijarh Pavle” u Beogradu, u organizaciji sportskog udruženja „Sportstars”. Kamp petu godinu zaredom okuplja decu iz Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija, iz regiona i dijaspore, a ove godine u njemu učestvuje više od 300 polaznika. Podršku realizaciji kampa, od početka njegovog sprovođenja, pruža kompanija NIS.

05.08.2024

16:41

Mališani iz Austrije i Republike Srpske zajedno na Ceru i Mišaru
Društvo

Mališani iz Austrije i Republike Srpske zajedno na Ceru i Mišaru

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je danas u Šapcu, zajedno sa gradonačelnikom dr Aleksandrom Pajićem, kulturno-obrazovni kamp za mlade iz dijaspore i regiona. Kamp okuplja decu uzrasta od 11 do 15 godina, a tokom sedam dana trajanja kroz njega će proći 150 dece iz Austrije i Republike Srpske.

05.08.2024

14:58

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija