• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

05.08.2024

18:08

Zbog Novaka pao u trans! Arapski komentator oduševljen Đokovićem (VIDEO)

EPAIMAGES

Olimpijske igre

Zbog Novaka pao u trans! Arapski komentator oduševljen Đokovićem (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser glavna vest širom sveta, a na Bliskom istoku sa mnogo zadovoljstva dočekali su njegovu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković, u nedelju je osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri. Srbin je savladao Karlosa Alkaraza na stadionu "Filip Šatrije" i postao olimpijski šampion, a njegota tačka na GOAT debatu glavna je vest i danas širom sveta. 

Pohvale na Đokovićev račun stižu sa svih strana, potezi i čestitke preplavile su društvene mreže, a viralni postaju klipovi komentatora. Očekivano, srpski novinari najvatrenije su dočekali zlato na Olimpijskim igrama, ali za njima ne zaostaje ni jedan arapski komentator. 

Reč je o Adeli Alšatiju sa "BeIN sports" kanala. Radi se o jednom od najboljih arapskih komentatora i sportskih analitičara, a tokom Olimpijskih igara bio je zadužen za praćenje teniskog turnira. Kada je Novak zadao poslednji udarac Karlosu Alkarazu - Alšati je, žargonski rečeno - pao u trans. 

Vikao je Alšati, nazivao Novaka GOAT-om, a njegova "live" reakcija postala je viralna na društvenim mrežama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!
Analiza Blumberga!

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!

Odustajanje Amerike od svoje globalne uloge nije počelo sa Trampom, već zaokretom Baraka Obame ka Aziji. Haris će, ako dođe na čelo SAD, morati da se obračuna u Kongresu ne samo sa konzervativnim republikancima, već i sa antiglobalistima raznih vrsta u svojoj Demokratskoj partiji, a SAD će napustiti ili svoju globalnu hegemoniju ili liberalizam - možda i oboje

05.08.2024

19:04

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija